Pages

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΜΠΑΜΠΗ.

Διαφωνίες και διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα, από το σύλλογο εργαζομένων του δήμου Πάρου, σχετικά με το περιστατικό υπαλλήλου οικονομικής υπηρεσίας και αντιδημάρχου Πάνου Κεμπάμπη.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο γενική συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου προκειμένου να καθοριστεί η στάση του συλλόγου για το περιστατικό που συνέβη μεταξύ του αντιδημάρχου Πάνου Κεμπάμπη και της αναπληρώτριας προισταμένης της οικονομικής υπηρεσίας.
Κατά την συνεδρίαση εκφράστηκαν διάφορες απόψεις για την περαιτέρω στάση του συλλόγου, ακόμη και η προσφυγή στην δικαιοσύνη με υποβολή μήνυσης για εξύβριση.
Υπήρξαν όμως και ψύχραιμες απόψεις οι οποίες λαμβάνοντας υπόψιν τα πραγματικά περιστατικά είναι της άποψης ότι ο αντιδήμαρχος δεν υπέπεσε στο αδίκημα της εξύβρισης, αλλά αντίθετα η υπάλληλος χάνοντας την ψυχραιμία της "ξέφυγε" από τα στενά υπηρεσιακά πλαίσια.
Η γενική συνέλευση τελικά αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα στο δημοτικό Συμβούλιο και ανάλογα θα καθορίσει την περαιτέρω στάση της και να ζητήσει από την δημοτική αρχή την επίσπευση των διαδικασιών για την σύνταξη και ψήφιση του νέου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου.
Αίσθηση προκάλεσε η διαφορετική προσέγγιση από μέλη του ΔΣ του συλλόγου, καθώς επίσης και η μικρή συμμετοχή των εργαζομένων στην γενική συνέλευση, παρέστησαν περίπου 35-40 εργαζόμενοι, σε σύνολο 160 συνολικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες