Pages

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ.

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στην παρακείμενη ρεματιά του Αγ. Χαραλάμπου και στην προσπάθεια κατάσβεσης επιχειρεί ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και πεζοπόρα τμήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Δυστυχώς οι υψηλές θερμοκρασίες και η ένταση των ανέμων ευνοούν της αναζωπυρώσεις και δυσκολεύουν το έργο των συνεργείων κατάσβεσης.
Εν τω μεταξύ στο ΧΥΤΑ συνεχίζεται η ρίψη χωμάτων και από τον Δήμαρχο γίνεται έκκληση στους ιδιοκτήτες φορτηγών οχημάτων να βοηθήσουν την κατάσταση μεταφέροντας χώματα στην περιοχή.
Εντύπωση προκαλεί η απουσία των δημοτικών συμβούλων Συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στην συλλογική προσπάθεια εξαιρουμένων του Δημάρχου ο οποίος από προχθές βρίσκεται στο μέτωπο συντονίζοντας τα δημοτικά συνεργεία, του Αντιδημάρχου Εμμ. Μαλαματένιου υπευθύνου της πολιτικής προστασίας, του Γιώργου Τριπολιτσιώτη και του Κώστα Ροκονίδα επικεφαλής του συνδυασμού Λαικής συσπείρωσης, ο οποίος βρέθηκε  στο μέτωπο της φωτιάς(τουλάχιστον αυτούς είδαμε εμείς).

Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι προτίμησαν τις εκδηλώσεις  τα μικρόφωνα και τις φωτογραφήσεις, πιστεύοντας ότι έτσι δείχνουν την κοινωνική ευαισθησία τους.
Ας ξεπεράσουμε τώρα τις δυσκολίες και μετά θα ασχοληθούμε και με τους "περιηγητές" του Δήμου.
Εν τω μεταξύ δεκτό έγινε το αίτημα του Δήμου, προκειμένου η περιοχή του ΧΥΤΑ να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για  άμεση χρηματοδότηση αποκατάστασης των ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες