Pages

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Μια συνηθισμένη μέρα ενός άνθους στον παράδεισο…


AddThis Sharing Buttons
Share to FacebookShare to TwitterShare to PrintFriendlyShare to E-mailShare to Περισσότερα...1
Απ’ όλα τα μπουμπούκια που συνελήφθησαν και δικάστηκαν για τα επεισόδια κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, η περίπτωση του 36χρονου «ομογενή» από τη Γεωργία είναι η πιο ενδεικτική του που βρίσκεται η χώρα εδώ και μερικές δεκαετίες, αλλά και για το προς τα πού πάει.
Μιλάμε για μια περίπτωση «υπανθρώπου», που ζει και κυκλοφορεί ανάμεσά μας.
Μια από τις δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις «ομογενών» από την Γεωργία, την Τσετσενία, το Καζακστάν, και αλλού, οι οποίοι είδαν φως και μπήκαν στη χώρα κατορθώνοντας να ζήσουν το όνειρο, με την συνδρομή και την στήριξη του ελληνικού κράτους. Το τι σχέση έχουν όλα αυτά τα κακοποιά στοιχεία με την ομογένεια, θεός και ψυχή τους. Πάντως το κράτος το βόλεψαν και εν πολλοίς συνεχίζουν να το βολεύουν, αφού πέρα από την «παραγωγική τους συνεισφορά» στην οικονομία μας, προσέφεραν και προσφέρουν ψηφαλάκια.
Θυμόσαστε τα περίφημα «τζάμπο της χαράς»; Που έρχονταν στη χώρα μας (κυρίως μέσω Κύπρου) κάθε φορά που είχαμε εκλογές; «Ξεφορτώνοντας» χιλιάδες δήθεν ομογενείς, ενώ στη συνέχεια αναχωρούσαν άδεια; Ούτε το Πασόκ μιλούσε επ’ αυτού, αλλά ούτε και η ΝΔ, αφού και τα δυο κόμματα εξουσίας είχαν μερίδιο ευθύνης. Κάτι είχε πάει να ξεσκεπαστεί τότε από συγκεκριμένα ΜΜΕ, και μάλιστα με αδιάσειστα στοιχεία, αλλά σε χρόνο ντετέ άλλαξαν ρότα και το θέμα εξαφανίστηκε από το προσκήνιο.
Θυμάμαι στις εκλογές του 2000, που τα δυο αυτά κόμματα είχαν στήσει τροχόσπιτα υποδοχής στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, με στελέχη τους που δεν ήξεραν γρι ελληνικά, να υποδέχονται τις εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) «ομογενείς» με αγκαλιές και … κλειστούς φακέλους. Το που πήγαιναν μετά όλοι αυτοί οι «επαναπατρισθέντες» είναι άγνωστο… το σίγουρο είναι ότι δεν είχαν εισιτήριο επιστροφής, ούτε έρχονταν τα (λευκά) τζάμπο πίσω για να τους πάρουν.
Το αποτέλεσμα το βλέπουμε κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων και στα αστυνομικά ρεπορτάζ των εφημερίδων. Διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στη καλύτερη των περιπτώσεων. Από κει και πέρα, διαρρήξεις, ληστείες, δολοφονίες (ακόμη και αστυνομικών) με καλάσνικοφ, σιδερώματα γιαγιάδων, μαχαιρώματα, και γενικά όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που χαρακτηρίζουν τις σκληρές αυτές ράτσες, που έχουν τόση σχέση με τον ελληνισμό ή την ελληνική φυλή όση έχω εγώ με την Κλόντια Σίφερ…
Κλασικό παράδειγμα ο σεσημασμένος για διαρρήξεις και ναρκωτικά Γεωργιανός, που συνελήφθη και δικάστηκε επειδή γυμνός από τη μέση και πάνω χειροδικούσε (και αυτός) εναντίον του Μπουτάρη. Βέβαια δεν συνελήφθη επί τόπου, αλλά τυχαία και λίγες ώρες μετά επειδή διέρρηξε κρεοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και έτυχε να τον πιάσει η αστυνομία.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά δεν ήξερε καν ποιον χτυπούσε, είχε πάρει ναρκωτικά πιο πριν, ενώ στη συνέχεια έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά… διάρρηξη.
Μια συνηθισμένη μέρα στη ζωή του δηλαδή, όπως και στις ζωές χιλιάδων σαν κι αυτόν, που όμως τους έχουμε συνηθίσει και δεν αποτελούν είδηση. Αν δηλαδή ο συγκεκριμένος ανθός δεν είχε συμμετάσχει στο λιντσάρισμα του δημάρχου, δεν θα τον ήξερε κανείς, πλην των αστυνομικών που μια στις τόσες θα τον έπιαναν για να τον δουν την επομένη ελεύθερο να συνεχίζει το βιολί του..
Τέλος, να πούμε ότι καταδικάστηκε σε κάποιους μήνες φυλακή, αλλά επειδή είναι σεσημασμένος δεν έχει αναστολή, απλά η ποινή του είναι εξαγοράσιμη προς μερικά ελάχιστα ευρώ την ημέρα.
Τόσο καλά…
Και βέβαια άντε και δεν έχει τα λεφτά για να την κάνει περιχαρής… έτσι κι αλλιώς χάρη στον φιλεύσπλαχνο νόμο του ιδεολόγου ανθρωπιστή Παρασκευόπουλου, θα είναι έξω, ελεύθερος κι ωραίος, σε 2-3 μήνες προκειμένου να συνεχίσει να συνεισφέρει στον παραγωγικό ιστό της χώρας (που θα’ λεγε κι ο τιτάνας της σκέψης συριζαίος και πρώην πασόκος κ. Μάρδας).
Παραφράζοντας κάποιον σοφότερο εμού, όταν κοιτάμε στον καθρέφτη κι αντί για τη μάπα μας βλέπουμε το θηρίο, και δεν τρομάζουμε, τότε όχι μόνο το έχουμε συνηθίσει, αλλά είμαστε κι εμείς μέρος του…
ΥΓ- Ταυτοποιήθηκε, λένε, και οσονούπω θα συλληφθεί κι εκείνος ο τύπος που προπηλάκιζε λεκτικά τον Μπουτάρη, έχοντας στην αγκαλιά το κοριτσάκι του. Και ερωτώ ο ποταπός: Γιατί; Χτύπησε κανέναν; Όχι. Κλώτσησε το αμάξι; Όχι…
Άρα; Τι έκανε δηλαδή για να εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί επειδή τα ΜΜΕ αποφάσισαν να τον κρεμάσουν στα μανταλάκια;
Και εν πάση περιπτώσει, κρύβουν με «μωσαϊκά» τις φάτσες καταδικασμένων κακοποιών, δολοφόνων κλπ., αλλά τον συγκεκριμένο τον δείχνουν συνεχώς φάτσα κάρτα!
Και γιατί δεν κάνουν το ίδιο κάθε Κυριακή που χιλιάδες χούλιγκανς καταστρέφουν ολόκληρες γειτονιές; Τι στο διάτανο παίζει;
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες