Pages

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΤΟ ..."ΚΑΓΚΕΛΟ".

Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί γύρω από την υπόθεση με την ενοικίαση των φρεγατών από τη Γαλλία. Κι αυτό γιατί παρά το διπλό άδειασμα στον Φώτη Κουβέλη τόσο από τον Πάνο Καμμένο το πρωί όσο κι από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο το μεσημέρι η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη αποστείλει σχετικό αίτημα από την περασμένη Πέμπτη, μια ημέρα πριν ο Φώτης Κουβέλης προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και σε συνέχεια της επικοινωνίας τους, ο πρώτος απέστειλε ένα αίτημα για την προμήθεια των δύο γαλλικών φρεγατών. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι από την πλευρά της Γαλλίας δηλώνεται πλήρη άγνοια. Επιπλέον, σύμφωνα π’ανταα με το ρεπορτάζ, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, έδωσε εντολή για να υπάρξει πλήρης προετοιμασία υποδοχής των γαλλικών φρεγατών, σε περίπτωση που το Παρίσι απαντήσει θετικά στο ελληνικό αίτημα. powered by Rubicon Project

                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες