Pages

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Η Αντίπαρος πάει στην Έκθεση της Βιέννης Ferien



Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Αντιπάρου κρίνει σημαντική τη συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βιέννης Ferien της Αυστρίας από τις 14 έως τις 17/01/2016.
Η Ferien, η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της κεντρικής Ευρώπης, δίνει κάθε χρόνο το στίγμα και τις τάσεις για την προσεχή τουριστική σαιζόν.

Ο ΕΟΤ προσκαλεί το Δήμο Αντιπάρου να γίνει συνεκθέτης. Θεωρούμε ότι πρέπει να δώσουμε το παρών στην έκθεση σαν νησί - προορισμός και να ανακτήσουμε την αυστριακή αγορά.
Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο ο Δήμος Αντιπάρου σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και τον Tour Operator «Springer Reisen» φιλοξένησε την Κυριακή 14/6/15 πολυμελή ομάδα Αυστριακών δημοσιογράφων και tour operators που εργάζονται σε γνωστά Αυστριακά έντυπα μέσα ενημέρωσης ειδησεογραφικού και ταξιδιωτικού περιεχομένου. Οι Αυστριακοί δημοσιογράφοι κατέγραψαν τις εντυπώσεις τους για την Αντίπαρο. Και ήδη υπάρχουν πράκτορες που ζήτησαν συνεργασίες από επιχειρήσεις Αντιπάρου για το 2016.
Ανανεώσαμε το ραντεβού μαζί τους στη μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Βιέννης τον Ιανουάριο του 2016, έτσι θα φροντίσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια διείσδυσης στην Αυστριακή αγορά. Είναι ευκαιρία να επανασυνδέσουμε την αγορά δεδομένου, η Ελλάδα ήταν ο πιο δημοφιλής προορισμός των Αυστριακών το 2015 και η Αντίπαρος μπορεί να πάρει κάποιο ποσοστό επισκεψιμότητας αφού υπάρχει ήδη η κατάλληλη προετοιμασία.
Μας διευκολύνει το γεγονός ότι οι επιχειρηματίες του «Soul Sugar» Natascha και Markus Lang που κατοικούν στην Βιέννη, δήλωσαν ότι μπορούν να αναλάβουν την εκπροσώπηση μας (υπήρξαν οι μεταφραστές της αποστολής τον Ιούνιο) επίσης ήδη γνωρίζουν τον κ. Ραφαλιά υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας και τους υπόλοιπους παράγοντες, ώστε με αυτόν τον τρόπο θα είναι σημαντική η παρουσία της Αντιπάρου και οικονομικά θα χρειαστεί μόνο η συμμετοχή σαν συνεκθέτης ΕΟΤ (2.200 ευρώ) και η αποστολή του υλικού μας.

Τουριστική Επιτροπή Δήμου Αντιπάρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες