Pages

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση Μάρκου Κωβαίου στο Χρήστο Βλαχογιάννη



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πάρος, 22 Δεκεμβρίου 2015

Απάντηση στην ανακοίνωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον» κ. Χρήστου Βλαχογιάννη σχετικά με την συνέντευξη του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου στην εφημερίδα «Φωνή της Πάρου».

Κάθε Δημοτική Αρχή, όπως άλλωστε και το Κράτος γενικότερα, οφείλει να έχει συνέχεια και συνέπεια. Κανένας δεν δικαιούται να αυτοαναγορεύεται σε «ιδιοκτήτη» των έργων, γιατί, απλά, έχει χρέος να υπηρετεί τον τόπο και γι’ αυτό άλλωστε εκλέγεται. Πολύ περισσότερο εγώ, που και ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή και ως Δήμαρχος σήμερα, όφειλα να ολοκληρώσω τα συγκεκριμένα έργα στα οποία είχα συμβάλει μαζί με όλους όσους είχαν τότε και έχουν τώρα και λόγο και ρόλο.
Συνεπώς δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει ένας απολογισμός να γίνεται αντικείμενο έριδας για κάποια έργα, η πατρότητα των οποίων ανήκει στους Δημότες που μας εξέλεξαν και όχι σε εμάς που εκλεχθήκαμε.
Οι απολογισμοί αποτελούν υποχρέωση των διοικούντων και όχι λόγο για να μας κάνουν άγαλμα οι πολίτες.


7 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Η ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  2. Ηθος και συνεπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ Δ.Σ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ......συγνώμη που σας έχω ... από πίσω μου ... μόνο αυτό δεν γράφει στην απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή ουδείς αναμάρτητως το μειονέκτημα του νυν δημάρχου είναι ότι πιστεύει κ υπερασπίζεται με πάθος τον πολιτικό πολιτισμό. Έτσι αφήνει χώρο στους πολιτικούς του αντιπάλους να δείχνουν το δικό τους ΗΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσο τα «μικρά θαύματα» από την σημερινή δημοτική διοίκηση , όσο και οι «παραινέσεις για την τοπική Δημοκρατία(;) » κλπ , του απελθόντος βετεράνου της Τ.Α τα τελευταία 12 χρόνια ,έχουν ένα κοινό παρανομαστή: Την αμετροέπεια . Οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους, πριν ενάμιση χρόνο και ζητούν από ΟΛΟΥΣ εκείνους, που αυτοί έστειλαν στο Δήμο και από την όποια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο τους κατέταξαν, να κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν στην Παριανή κοινωνία : Το καθήκον τους . Χωρίς ανέξοδες αυτάρεσκες επικοινωνιακές προσωπικές αντιπαραθέσεις και αναφορές στο παρελθόν . ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες