Pages

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Αποχώρησε από την ΑΜΚΕ ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου



Πάρος, 29 Σεπτεμβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 54/2015

Προς: Πρόεδρο ΑΜΚΕ κο Κωνσταντίνο Φιφλή
Κοιν: Μέλη ΑΜΚΕ
Κοιν: ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση παραίτησης Προέδρου Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου από ΑΜΚΕ.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος «Αντικατάσταση μέλους του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου στην ΑΜΚΕ» στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε στις 21/09/2015, ο πρόεδρος του συλλόγου ανακοίνωσε την παραίτηση του από την ΑΜΚΕ, καθώς για τους πιο κάτω λόγους.

Α) Σε κανένα από τα πολυάριθμα πολιτιστικά δρώμενα, που διοργάνωσε ο Δήμος Πάρου και η ΚΔΕΠΑΠ, δεν έγινε αναφορά, ενημέρωση ή προβολή της συγκεκριμένης προσπάθειας του δήμου μας.
Β) Σε πολλές άλλες ευκαιρίες που παρουσιαστήκαν για προβολή και ορθά τις εκμεταλλεύτηκε ο δήμος, πάλι δεν τέθηκε το ζήτημα, ώστε να τύχει της δημοσιότητας που απαιτείται.
Γ) Επιπλέον ο δήμος, εμφάνισε πάρα πολλές αδυναμίες τόσο στη λειτουργία των υπηρεσιών του, όσο και στις διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου με παλινωδίες και παράτυπες αποφάσεις, ώστε κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μας.
Για τους ίδιους πιο πάνω λόγους κανένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου, δε δέχτηκε να αντικαταστήσει τον πρόεδρο του ΕΣΠΑ στην ΑΜΚΕ.
Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου συνεχίζει να στηρίζει αταλάντευτα και με κάθε τρόπο την προσπάθεια για την ολοκλήρωση και λειτουργία του νέου αεροδρόμιου, με συντονισμένες και αποτελεσματικές διαδικασίες.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος
Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας
Κρητικός Ηλίας


12 σχόλια:

  1. Δεν το μεταφράζεται γιατί ο πρόεδρος ακόμα ψάχνει να βρει τι εννοείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO TOPSAMAN .. ΕΝΝΟΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΑΜ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΑΧΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΛΕΟΣ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕΜΒΙΚΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ.

      Διαγραφή
  5. ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΜΑΣΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οποιος παρακολούθησε το Δ.Σ. αντιλήφθηκε τον έντονο εκνευρισμό του κ. Βλαχογιάννη. Γιατί άραγε? Θα ήθελα επίσης να μάθω ποιος ήταν υπεύθυνος από τον δήμο για αυτό το πρόγραμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aγαπητε Φίλε Ανώνυμε 30 /9/2015 ,3:42:00 μ.μ. ...σε ενημερώνω ότι τότε το 2007 δεν πήγε η ιστορία Αντωνόπουλου στον Εισαγγελέα γιατί δεν ήταν υπόθεση του υπαλλήλου, εκεί είναι το λάθος της τότε Δημοτικής Αρχής , αλλά ήταν και είναι υπόθεση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του Δήμου Πάρου.
    Είχαν συντονίσει όμως έτσι την υποθέση ο τότε "Εντολαία" και ο τότε "Εκτελεστής" να πέσουν όλα πάνω στον εξαίρετο και έντιμο αυτό εργαζόμενο του Δήμου Πάρου...αλλά ευτυχώς υπάρχει και Θεός αλλά και Δικαιοσύνη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι κλεφτες καποια στιγμη φαινονται οπως και φανηκαν με ενα αλλο κρουσμα που εμφανιστηκε αλλα η μειωψηφια το εκανε γαργαρα οπως και τα ΜΜΕ οσο αναφορα τον Αντωνοπουλο δεν υπαρχρει πιο εντιμος και πιο εργατικος υπαλληλος μεσα στο δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 3.42 μ.μ .Ας μη βιαζόμαστε . Κάπου στην μέση πρέπει να είναι η αλήθεια. Και για να φτάσεις στην μέση ξεκινάς από τις ‘ άκρες ΄. Η ανάγνωση του καταιγιστικού πορίσματος ελέγχου, δείχνει την πρώτη ΄άκρη΄ της αβάστακτης ανεπάρκειας διαχείρισης του προγράμματος από ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους , η γνωστή δηλαδή παθογένεια της χώρας, που ξεκίνησε από την διαχείριση των ΜΟΠ του 1986 . Την δεύτερη ΄άκρη΄ της αμέλειας των διαχειριστών, σε όλη της την κλίμακα και την τρίτη το πολιτικό όφελος . Ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι και αν ποτέ φτάσουν στην μέση της αλήθειας , ας μας ενημερώσουν . Μη μπερδεύουμε το ΔΛΤαμείο και τον Αντωνόπουλο δεν έχουν καμία σχέση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες