Pages

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πάρος: Έναρξη λειτουργιας του «Δικηγόρου του Εμπόρου»



Σε σημερινή του ανακοίνωση ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου ενημερώνει τα μέλη του για την έναρξη λειτουργίας του «Δικηγόρου του Εμπόρου» καθώς και τις ημέρες και ώρες που θα λειτουργεί το "γραφείο - εξυπηρέτησης του επαγγελματία". Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πάρος, 24 Σεπτεμβρίου 2014
Αρ. πρωτ.: 153/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά την πρωτοβουλία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου με την έναρξη της λειτουργίας του «Δικηγόρου του Εμπόρου» και μετά την απόφαση του Δ.Σ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου της έναρξης λειτουργίας γραφείου - εξυπηρέτησης του επαγγελματία, ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 7 Οκτώβρη 2014, τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου και κάθε Τρίτη από τις 11:00 έως τις 14:00, θα έχετε την δυνατότητα διαδικτυακά από το γραφείο του συλλόγου, να υποβάλλετε τα ερωτήματά σας, στο νομικό τμήμα της ΕΣΕΕ το οποίο θα παρέχει νομική εκτίμηση ή κατεύθυνση σε ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους και προκύπτουν κατά την άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
Η απάντηση θα δίνεται άμεσα όταν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή το αργότερο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών ανάλογα με τη βαρύτητα ή πολυπλοκότητα του ερωτήματος. Ανάλογα με το αντικείμενο ή την φύση της υπόθεσης, αυτή θα μπορεί να παραπεμφθεί στις αντίστοιχες δομές - της Υπηρεσίας Υποστήριξης της ΕΣΕΕ όπου οι συνεργάτες του προγράμματος υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων «Στα δύσκολα μαζί» θα παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές.
Ο «Δικηγόρος του Εμπόρου» αντιμετωπίζεται ήδη με ενδιαφέρον από συναδέλφους, δεδομένου ότι η ΕΣΕΕ έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα.

Υ.Γ.: Για πληροφορίες σχετικά με την ενημέρωση της ΕΣΕΕ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες