Pages

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Κλαίει όλη η Ελλάδα!! Ο Ματέο της Ελένης πάει φαντάρος... για κανά μήνα εννοείται (βίντεο)

[Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι! Καμιά 10 χρόνια λιποτάκτης ήταν το παιδί και οι μαλάκ@@ του Στρατού δεν ήξεραν που να τον βρούνε, άσε που έπρεπε να τρέχουν και για την τσέπη τους... που να τρέχουν και σε Άνδρο ή Μύκονο, που γύρναγε με την Ελένη, να τον ψάχνουν... Τώρα αποφάσισε από μόνος του να χαλαρώσει μερικές μέρες στο Στρατό γιατί παρακουράστηκε στις καλοκαιρινές διακοπές...]

Την πύλη του κέντρου νεοσυλλέκτων της Πολεμικής Αεροπορίας στη Τρίπολη πέρασε σήμερα το πρωί ο Ματέο Παντζόπουλος!

Ο σύντροφος της...
Ελένης Μενεγάκη θα ντυθεί τελικά στο χακί και θα εκτίσει στα...
43 του τη στρατιωτική του θητεία!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Onalert, παρουσιάζεται για ολιγοήμερη θητεία, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Ο Ματέο είχε πάρει αναβολή από το στρατό την πρώτη φορά λόγω σπουδών, μετά γιατί ήταν κάτοικος εξωτερικού και όταν επέστρεψε δεν ενημέρωσε την στρατολογία του, ώστε να κοπεί η αναβολή και να κάνει τη θητεία του. Με λίγα λόγια ήταν μέχρι τώρα λιποτάκτης και κανένας δεν ενδιαφερόταν να του πει "Έλα δω ρε παλικάρι..."



Ο Γιώργος Λιάγκας απόρησε με το γεγονός... ¨Κάνεις πλάκα τώρα! Από κάποια ηλικία και μετά δεν σε παίρνουν φαντάρο"! Η Σάσα Σταμάτη συμπλήρωσε ...γλυκά: "Γίνεται φανταρομάνα η Μενεγάκη!" και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε μια συμβουλή στον Ματέο: "Τα σώβρακα μην τα φορέσεις, να τα χρησιμοποιήσεις για να καθαρίσεις το όπλο σου"!

Δείτε το βίντεο:

Dexiextrem

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες