Pages

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Βάλε φόρο που γυρίζει

Φόρος από το πρώτο ευρώ. Αυτό δεν μου κάνει σε καλό. Κάτι ξέρουν. Θα γίνει τόσο δυσεύρετο το ευρώ που αν το βρεις, θα φορολογείσαι. Μπορεί και με φόρο πολυτελείας. 

Έχουμε τρελαθεί τελείως. 

Έμαθα τι πρόκειται να φορολογηθεί από...
1ης Οκτωβρίου και βρίσκομαι σε κατάσταση πανικού. Φόρος σεξουαλικών επιδόσεων. Αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό πληρώνεις ΦΑΠ. Φόρος Αξίας Προφυλακτικού. Η γυναίκα πληρώνει επίσης ΦΑΠ ως Φόρο Αποδοχής Προφυλακτικού. Αν δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικό και μείνει έγκυος η γυναίκα, πληρώνετε ΦΠΑ.

Φόρο Αναμονής Παιδιού. Οταν με το καλό γεννηθεί, πρώτα θα πηγαίνεις σε συμβολαιογράφο για συμβόλαιο απόκτησης τέκνου. Πόθεν έσχες, πούθε πήδηξες, γιατί και πώς. Πλήρης περιγραφή σεξουαλικής πράξεως και πόσα κιλά γεννήθηκε το μωρό. Μέχρι 2 κιλά, πληρώνεις 100 ευρώ ΦΑΜ, δηλαδή Φόρο Αδύνατου Μωρού
.
Από 2 κιλά μωρό και πάνω πληρώνεις τέλος υπέρβαρου. Στη συνέχεια, ανά 15 ημέρες πηγαίνεις το μωρό να στο ζυγίσουν στην εφορία. Για μωρό άνω των 5 κιλών θα πληρώνεις Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.

Το άλλο κακό που θα μας βρει είναι τα διόδια διαμερίσματος μετά τις 10 το βράδυ.

Οποιος βγαίνει από το σπίτι του μετά τις 10 θα πληρώνει διόδια σε ειδική συσκευή που με δικά μας έξοδα θα τοποθετήσουμε στην κλειδαριά. Που πας τέτοιαν ώρα; Κανονικά πρέπει να είσαι πτώμα. Οι συγκοινωνίες μετά τις 10 δεν θα κυκλοφορούν.

Αρα πας μπουζούκια. Πας σε μπαρ.

1 ευρώ διόδια. Εάν επιστρέψεις μέχρι τις 12, ξανά ένα ευρώ διόδια. Μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, ανά μία ώρα, ένα ευρώ παραπάνω, έως τις 6 το πρωί, οπότε θα είναι δωρεάν η διέλευσή σου από την πόρτα του σπιτιού σου. Το οποίον σπίτι σου, μη λέμε μαλακίες, δεν θα είναι σπίτι σου, απλά δεν θα στο λένε ακόμα... για λίγο.

Άγγελος Πυριόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες