Pages

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Αποκάλυψη από το parospress: Αυτός είναι ο νέος Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ.

Φαβορί για να διαδεχθεί τον Κώστα Τασούλα στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, είναι ο Κώστας Γκιουλέκας.

Ο Κώστας Γκιουλέκας  καταγράφει...
αποδοχή σχεδόν στο σύνολο της Νέας Δημοκρατίας.
Η θέση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κομματικό αξίωμα που αναζητεί καινούριο… ένοικο, μετά από αυτό του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Συγγρού, που έμεινε κενό μετά την υπουργοποίηση του Ανδρέα Λυκουρέντζου.


δηλωση σοκ! "Η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν θα τα καταφέρει" !!!


3 σχόλια:

  1. καλή επιλογή
    μετριοπαθής και συμπαθής ο Θεσσαλονικιός κι αφού όπως λέτε ήταν πρώτος σε τόσες εκλογές, έπρεπε να ανταμειφθεί από το κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι! το 2007 ο Γκιουλεκας ηταν υπουργος με την κυβερνηση καραμανλη. Εκανε τιποτα? εδειξε εργο? μετα τον κατεβασανε για δημαρχο θεσσαλονικης οπου κι εκει την εφαγε απο τον μπουταρη και τορα τον κανετε γενικο γραμματεα γιατι? τι προσφερε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανθρωποι ???? που δεν κανουν τιποτα στην πολη τους ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ τους ειναι Αχρηστοι για τον πολιτη καλοι για το ΚΟΜΜΑ ....Ας προσεχαν αυτοι που τον ψηφισαν , οταν ηταν Υπουργος και ειχε στα χερια του την ΕΡΤ3 , οι μονοι που ειχαν δουλεια και προσληψη ηταν τα ΠΡΑΣΙΝΑ ανθρωπακια ( οπως παντα κανει ο καθε Βολευτης της ΝΔ στην Θεσσαλονικη που θελει να εχει ησυχο το κεφαλι του απο τα Πρασινα λαμογια του Μπενυ- Βγενυ )... Οσο για την Δημαρχια που κατεβηκε , δεν ειχε παραιτηθει απο ΒΟΛΕΥΤΗς μην χασει και τον ΠΑΡΑ , γιαυτο και ο κοσμος της ΝΔ δεν τον ειδε με καλο ματι .... κατι που εκανε ο Μιχαλολιακος στον Πειραια που βγηκε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες