Pages

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Συνελήφθη αλλοδαπός για απόπειρα ληστείας, στην Αντίπαρο

Για απόπειρα ληστείας συνελήφθη χθες 9-6-2012 στην Αντίπαρο ένας αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου.

Ο αλλοδαπός διαμένει παράνομα στη χώρα μας παρότι κατά το παρελθόν έχει καταδικαστεί σε επτάμηνη φυλάκιση για κλοπές.

Το παράδοξο είναι ότι αποφυλακίστηκε, πριν την ολοκλήρωση της ποινής του με περιοριστικούς όρους, χωρίς φυσικά κανείς να ενδιαφερθεί για την απέλασή του παρόλο που οι δικαστικές και διωκτικές αρχές γνώριζαν ότι διαμένει παράνομα στη χώρα μας, ενδεχομένως κάποια στιγμή να τον νομιμοποιούσαμε ως επιβράβευση της προσπάθειάς του να φαίνεται "χρήσιμος" στον τόπο μας!!

Διαβάστε το Δελτίο τύπου της Αστυνομίας:


ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ερμούπολη Σύρου, 10 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, στην Αντίπαρο

Συνελήφθη χθες (09.06.2012) το πρωί στην Αντίπαρο, με την αυτόφωρη διαδικασία ένας 34χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στην Χώρα Αντιπάρου, ο 27χρονος μπήκε στο σπίτι 83χρονης ημεδαπής και με χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκε να της αφαιρέσει χρήματα και μια χρυσή αλυσίδα λαιμού που φορούσε. Η ηλικιωμένη καλώντας σε βοήθεια ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Αντιπάρου οι οποίοι σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή ύστερα από ολιγόωρη έρευνα τον 34χρονο και μετά από πεζή καταδίωξη τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος αλλοδαπός είχε καταδικαστεί για υπόθεση απόπειρας κλοπής και αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης 7 μηνών αφέθηκε ελεύθερος και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Επίσης προέκυψε ότι διέμενε παράνομα στην χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

4 σχόλια:

  1. στην πρωτη παραγραφο της αστυνομιας λεει 34χρονος ενω στην δευτερη 27χρονος!να αποφασιουν πρωτα ποσο χρονων ειναι και μετα να τον απελασουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, αν αυτό είναι το πολύ σοβαρό λάθος τότε να μην τον απελάσουν αλλά να του δώσουν επίδομα, να κάνουν πρόσκληση και στην οικογένειά του να έρθει εδώ να γίνουνε πολλοί, έτσι θα τα καταφέρνουν καλύτερα και οι απόπειρες ληστείας θα τελεσφορούν!! και δεν θα μένουν απλά απόπειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. twra 8 mas klevoume kai 8a leme kai euxaristw apo panw eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες