Pages

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Απάντηση του συνδυασμού "ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ" σε συνέντευξη του δημάρχου Αντιπάρου

Αντίπαρος 23 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Απάντηση στη σημερινή συνέντευξη του δημάρχου Αντιπάρου στην εφημερίδα «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ»

Έχουμε πολλές φορές, ως παράταξη, καταδείξει την ανεπάρκεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του δημάρχου Αντιπάρου κ. Λεβεντάκη, ο οποίος εξακολουθεί να εμφανίζεται εξαιρετικά υποδεέστερος των περιστάσεων και των απαιτήσεων του Δήμου μας.

Μάλιστα, προκειμένου να κρύψει τις ευθύνες του για τις τεράστιες ολιγωρίες, τις παραλήψεις και τα...
λάθη του, κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι παραμυθάδες: Λέει ψέματα,… ασύστολα, μεθοδικά και προσχεδιασμένα ώστε, η όποια αποτυχία του να ακουστεί εύηχα και η δημόσια κατάθεση του, σε ανύποπτο χρόνο, να αποτελέσει την εύκολη δικαιολογία, όταν και αν χρειαστεί…

Βέβαια, υπάρχει ένα πρόβλημα για τον κ δήμαρχο: λέγεται διαδίκτυο ή κοινώς ίντερνετ,… αν το γνωρίζει.
Ξέρετε αυτός ο απαίσιος…. για τους ψεύτες αποθηκευτικός χώρος, όπου αποθηκεύονται οι δηλώσεις όσων αγνοούν τη λέξη αλήθεια και νομίζουν ότι μπορούν πάντα να εξακολουθούν να κοροϊδεύουν, τον ανήμπορο να αντιδράσει δημότη.

Έτσι λοιπόν, έχουμε τον κ. δήμαρχο να εμφανίζεται τον Φλεβάρη του 2011 και να λέει, ότι το αποχετευτικό θα ξεκινήσει πριν το καλοκαίρι… και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, παραμυθιάζοντας, ποιος ξέρει ποιόν, μετά, τον Μάιο 2011, δηλώνει, ότι το έργο θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2011, το Νοέμβριο του 2011 ανακοίνωσε, ότι το έργο θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2012, ήδη βρισκόμαστε προς τα τέλη Μαρτίου, του σωτηρίου έτους 2012 και όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ελπίζει, αν όλα πάνε καλά, το έργο να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2012, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, την ανικανότητά του να λέει πιστευτά ψέματα.

Για άλλη μια φορά, σήμερα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ» ψεύδεται, αφού λέει, ότι η παράταξή μας, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, αντιτάχθηκε στην κατασκευή του έργου, όταν όλοι γνωρίζουν, τόσο από τα επίσημα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου, όσο και από το ηχογραφημένο ντοκουμέντο, ότι πουθενά δεν αναφέρεται κάτι ανάλογο, ιδιαίτερα δε, η παράταξή μας αναλογιζόμενη την αναγκαιότητα του έργου, σύσσωμη το υποστήριξε με την ψήφισή του,  παρά την άρνηση του δημάρχου να μας ενημερώσει για το περιεχόμενο των μελετών, παρόλο που από τον Αύγουστο του 2011 του είχε ζητηθεί η ενημέρωση, όχι μόνο της παράταξής μας, αλλά και όλων των Αντιπαριωτών από τον υπεύθυνο μελετητή.

Άρες μάρες κουκουνάρες λοιπόν, από τον ίδιο άνθρωπο που δε λέει να βάλλει μυαλό με τίποτα και που δε καταλαβαίνει ότι με τις γκάφες του και τα ψέματά του οδηγεί στην ανυποληψία, μια ολόκληρη Δημοτική παράταξη.

Όσο αφορά την ποιότητα κατασκευής του περιφερειακού δρόμου, έχουμε να προσθέσουμε ότι η πρόχειρη κατασκευή του και οι τρύπες που σκεπάστηκαν βιαστικά, μόνο από αόμματους δεν φαίνονται, αφού, οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο, τον διαψεύδουν.

Άλλωστε, ο ίδιος παραδέχθηκε πριν λίγες ημέρες, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ FM, ότι ο δρόμος δεν έχει τελειώσει ακόμα και όπως είπε «σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε στην επισκευή του με σφραγιστικό υλικό», μα αν ο δρόμος ήταν εντάξει κύριε δήμαρχε, προς τι η επισκευή του;

Αυτοαναιρείστε από μόνος σας κ. δήμαρχε, από τα πολλά ψέματα που λέτε, ξεχάσατε ποια είναι η αλήθεια.

Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρει στην συνέντευξή του έχουμε απαντήσει και παλαιότερα, με επίσημα έγγραφα (πρακτικά περιφερειακού συμβουλίου, Κοινή Υπουργική Απόφαση κλπ) και όχι με αερολογίες.

Κύριε δήμαρχε, η επίθεση προς τον συνδυασμό μας, μέσα από την δημοσιογραφικά ωραιοποιημένη συνέντευξή σας, μπορεί να νομίζετε ότι λύνει τα προσωπικά σας προβλήματα, δεν μπορεί όμως να λύσει τα προβλήματα των Αντιπαριωτών, που καθημερινά πολλαπλασιάζονται, από τη δική σας αδράνεια και ατολμία.

Η απώλεια της ψυχραιμίας, είναι κακός σύμβουλος κ. δήμαρχε, αντί λοιπόν να αναλώνεστε σε συνεντεύξεις πυροτεχνήματα, καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που καθημερινώς ανακύπτουν και ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας. Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, που για εσάς ήταν ένα ανύπαρκτο και εφευρεμένο δικό μας πρόβλημα, τείνει να γίνει μάστιγα τον τελευταίο καιρό, αφού πάνω από 30 οικόσιτα ζώα συμπολιτών μας, έχουν κατασπαραχθεί από τα αδέσποτα σκυλιά τις τελευταίες ημέρες.

Αντί λοιπόν να σφυρίζετε αδιάφορα, καλό θα ήταν να κλείσετε και καμιά λακκούβα στους καταρρακωμένους δρόμους της Αντιπάρου, που καθημερινά κινδυνεύουν οι ζωές των χρηστών τους και αποδεικνύουν, με τον καλύτερο τρόπο, την επικινδυνότητά σας να ηγείστε του Δήμου μας.

Αντί λοιπόν κ. δήμαρχε να πίνετε τον καφέ σας, όλο το πρωινό στις καφετέριες της παραλίας, δείξτε ωριμότητα και πιείτε μια μέρα τον καφέ σας, στο «πολύχρωμο οικολογικό πάρκο του Ακονητού»!!! που ξέρετε… μπορεί και να μας συμπαθήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες