Pages

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Αυτοδυναμία ΠΑΣΟΚ και Βουλή 4 κομμάτων δείχνει νέα δημοσκόπηση

Σύμφωνα με το εγκυρότατο γκάλοπ της M.O. Research για το Antinews της Κυριακής (που εκτάκτως αναρτάται σήμερα) το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 51%,  η ΔΗΜΑΡ 19% ενώ τρίτο κόμμα είναι οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” με 23% και τέταρτο ο ΛΑΟΣ με 7%. (Όσοι ήθελαν να ψηφίσουν κάτι άλλο, τους έδωσαν...
δωροεπιταγή 45 ευρώ για την αγορά οβελία και άλλαξαν την προτίμηση τους).

Η κεντροαριστερά αθροιστικά συγκεντρώνει μόλις 70%, εν αντιθέσει με τις συμπαθείς και ανερχόμενες νέες δυνάμεις της Κεντροδεξιάς που φθάνουν στο 30%. Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτοδύναμο αλλά θα επιδιώξει τη συμμετοχή όλων των κομμάτων στην Κυβέρνηση. Στη ΔΗΜΑΡ προσφέρουν το Υπουργείο Ανεργίας, στον ΛΑΟΣ την ΕΡΤ και στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” την Ανώτατη Διοίκηση Ευξείνου Πόντου, Συρίας και Μικράς Ασίας.

Όσοι είναι αντιδραστικοί και θυμούνται κάποια παλιά κόμματα τύπου ΝΔ, τους πληροφορούμε ότι είναι ντεμοντέ, καθώς το γαλάζιο δεν θα φορεθεί κατά τη φετινή Άνοιξη.  Στη Συγγρού πια δεν έχουνε ούτε Ζώη ούτε ζωή.

Οι αριστεροί πρέπει να ήταν σε διαδήλωση γιατί δεν βρήκαμε κανέναν στο τηλέφωνο. Αφού ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές δυνάμεις είναι διαρκώς στην Πλατεία, δεν έχει νόημα να μπουν στη Βουλή…

Καταλληλότερος για Πρωθυπουργός είναι ο Βενιζέλος, για υπουργός Εξωτερικών η Ντόρα Μπακογιάννη με υφυπουργό την κ. Κουντουρά,  υπουργός Παιδείας ο Βεργής, υπουργός Πολιτισμού η κ. Αλεξανδράτου και υπουργός Τουρισμού ο Ταμτάκος με αναπληρωτή Υπουργό τον Τραμπάκουλα. Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τροπολογία θα διορισθεί ο Παπακωνσταντίνου για να μπουν ανεμογεννήτριες και στην Ηρώδου Αττικού.

Ασήμαντη λεπτομέρεια αλλά για λόγους δεοντολογίας οφείλουμε  να την αναφέρουμε: η δημοσκόπηση έχει περιθώριο στατιστικού σφάλματος 95%, έγινε σε ένα στρωματοποιημένο δείγμα νευρωτικών συμπολιτών μας που ζουν αυτοεξόριστοι στο Μπαγκλαντές, το Μαρόκο, την Ουκρανία και την Ακτή Ελεφαντοστού….

Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες