Pages

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Φιλανθρωπικό Gala στην Πάρο για το "Χαμόγελο του παιδιού"

 
Πάρος, 05 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αισθανόμαστε βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλα τα παιδιά αλλά & τις κυρίες, που εθελοντικά βοήθησαν στο φιλανθρωπικό Gala, παίρνοντας ρόλο μοντέλων για την επίδειξη μόδας που διεξήχθη το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 18:00, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.                
Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο... «Χαμόγελο του παιδιού».

Η ανταπόκριση σας ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε, γιατί για άλλη μια φορά φάνηκε ότι όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε πολλά «Χαμόγελα» να προσφέρουμε, τόσο στα παιδιά όσο και στον τόπο μας. Την όμορφη Πάρο μας.
Ευχαριστήρια λοιπόν στην «ING Ασφαλιστική» και το «METROPOLITAN HOSPITAL» για την χορηγία τους, όπως επίσης στους χορηγούς επικοινωνίας «ΗΧΩ Fm», «F Radio», «PSTS.gr», «ΤV Σύρος» και την εφημερίδα «Φωνή της Πάρου».                      
Η προσπάθεια ήταν ομαδική και αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τους παρουσιαστές της βραδιάς που ταξίδεψαν από την Αθήνα για αυτό τον σκοπό. Τον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό και το μοντέλο Μαριλένα Μπλέτσα. Τους πρωταθλητές Ευρώπης στο ταγκό Χριστίνα Σαριόγλου και Roger Zalazar για το εντυπωσιακό θέαμα που μας προσέφεραν, καθώς και τα καταστήματα που συμμετείχαν: Υπερόραση, Ecstacy, La Luna, Μάτα, Αθηνά, Sugar, Άποψη, Meli – Meli, Diva, Glamour, Style, Μαρία, Bellino, Αερόστατο, Premaman, Lousso, Ασπασία Λουκή Resalto, Bit of Salt και Crocodilino.

Τα δωμάτια «Evi Rooms» που φιλοξένησαν τους παρουσιαστές, το «Galerie de Beauté» και το κομμωτήριο «Hair Line» που επιμελήθηκαν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των μοντέλων και των παρουσιαστών. Το ανθοπωλείο «ΝΤΙΝΑ», το «AUDIOPHILE» Γ. Ρούσσος για τον εξοπλισμό, το «ΕΛΙΝ Β. ΤΡΙΧΑΣ» , το «Niflis» για τις ψηφιακές εκτυπώσεις, το catering «Αλιπράντης», το «Bioshop» για το μπουφέ, «Ανεμόμυλος» του κ.Αλέκου Καρποδίνη για την μεταφορά των μοντέλων, τον Βασίλη Χουλιάρα για τις μουσική υποστήριξη της βραδιάς, το «Diva» για την παραχώρηση του κόκκινου χαλιού, τους φωτογράφους Γιάννη Λουκή και Γιώργο Καρατζά, καθώς και το ξενοδοχείο «Paros Palace» για την φιλοξενία του.        

Η βοήθεια σας σε μια εποχή περίεργη, αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι συμπατριώτες μας που ανιδιοτελώς προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Η όλη αυτή ενέργεια ευελπιστεί στην τόνωση της αγοράς στην Πάρο ενόψει των εορτών. Το δεκαήμερο εκπτώσεων ξεκίνησε!

Ευκαιρία λοιπόν να επωφεληθείτε των εκπτώσεων.
Καλές γιορτές!

Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου
Απόστολος Αλιπράντης 
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηις» 
Σταυρούλα Τριχά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες