Pages

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Η Κωλοτούμπα

Πριν από λίγα χρόνια στήθηκαν μέχρι και Δημοτικά δικαστήρια για να τον καταδικάσουν, για πράξεις που όπως αποδείχθηκε δεν είχε κάνει, το μόνο που επιδίωκαν οι λαϊκοί δικαστές του ήταν η πολιτική του εξόντωσή και η απαξίωση του προσώπου του στον Παριανό λαό, εν μέρει τα κατάφεραν και έχασε τις εκλογές με μεγάλη διαφορά. Ο ίδιος προσέφυγε στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε για τα συκοφαντικά ψεύδη εκείνων που τον ήθελαν πολιτικά νεκρό, σε λίγο καιρό γίνεται και το εφετείο για εκείνη την υπόθεση, πολλοί από μας και τότε και μετέπειτα τον υποστηρίξαμε, δυστυχώς και με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα ότι μετά τη χθεσινή σου εμφάνιση στο γάμο, αγαπητέ φίλε Λούη δεν μπορώ να σε εμπιστεύομαι, φοβάμαι ότι έχεις χάσει ολοκληρωτικά και αποζητάς σανίδα σωτηρίας.
Να ξέρεις φίλε Λούη τους ηγέτες τους διακρίνει η σταθερότητα στις απόψεις τους και η συνέπεια απέναντι σ' αυτούς που τους στηρίζουν.

16 σχόλια:

  1. Καλά μεγάλε ρίξε και φωτογραφία του Κουντρομιχάλη και άσε τις λαμογιές. Σε πήραξε τώρα που πήγε στον γάμο ο Κοντός αλλά δεν άκουσες τίποτα για τον Κωβαίο και τον Μπιζά, τον Λιανόπουλο, την Μανέτα και λοιπούς. Τον Κοντό είδες μόνο και βρήκες να κτυπήσεις ώστε να αναδείξεις τον Λιμενάρχη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ NA ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΥΗ . ΕΔΩ O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΓΡΗ ΤΩΝ 60 ΨΗΦΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ 2006 ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ . ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ,Ο ΛΟΥΗΣΕ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΕΖΕΙΓΗΣΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΠΟΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΡΩΤΑΣ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΝ ΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΓΡΗΓΟΡIΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΤΣΩΝΙΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΥΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ πήγε παραμονή των εκλογών στον αγιασμό του αεροπλανακιού με τον Ραγκούση ο γάμος μας μάρανε. Οσο για τους άλλους μπάς και πάρουνε τον Γιώργο Λουκή πίσω, πήγανε..
    Μιλάμε για ιστορικό συμβιβασμό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξου ρε λάκηδες που καταλαβαίνετε και από πολιτική. Τόσα ξέρετε τόσα λέτε για αυτό πήγαμε στο 33%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουίζ?
    Γιατί ο Τέως που ήταν εδώ το Σάββατο για τον Γάμο , δεν πήγε το πρωί στο μνημόσυνο του Δεσπότη???

    Απάντηση :
    Γιατί δεν έχει να παίρνει κάτι από τον Μακαριστό πλέον!!!

    ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν σας τραπέζωνε και σας τάϊζε βρε παλιολαμόγια ο Λούης όλους σας ήταν καλά και μιλάτε μετά γιατί πήγε σε ένα γάμο για μερικά λεπτά της ώρας. Για μία παξιμαδοκουλούρα αλλάζετε αφεντικά αμέσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιμενικός είσαι ρε πάρος-πρεσσ? Λίγη τσίπα ρεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΟΥΙΖ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ??? ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ , ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ , ΔΕΝ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ??? ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ «ΟΥΔΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ»
    http://www.ekatontapyliani.gr/gerokomio.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΙΔΕΣ ΓΙΝΑΝΕ; Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΞΑΝΑ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΑΛΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΕΙ ΤΟΥ . Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΝΑ ΣΤΙΡΗΞΟΥΝ ΛΟΥΗ ΓΙΑ ΒΓΕΙ Η ΓΡΗΓΟΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΛΩΝΤΟΥΜΠΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.
    Εργάζονται για το Νοσοκομείο


    Συνάντηση για
    το νέο νοσοκομείο

    Σύσκεψη έγινε στο Δημαρχείο Πάρου, την Τετάρτη 18 Ιουνίου, για το νέο νοσοκομείο της Πάρου. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της ΔΕΠΑΝΟΜ κ. Χρ. Στάτζος, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης, η Έπαρχος κ. Πρωτολάτη, και ο πρόεδρος του κέντρου υγείας κ. Μπιζάς.
    Όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο της ΔΕΠΑΝΟΜ, νωρίτερα με τον κ. Μπιζά, και τον π. Χρυσόστομο Πήχο, είχαν επισκεφτεί το κτήμα που «προκρίνεται» για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αυτό που είχε παρουσιάσει η εφημερίδα μας στο προηγούμενο φύλλο της 14ης Ιουνίου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Το κτήμα είναι περίπου εικοσιτέσσερα στρέμματα, και έχει πολύ καλή θέα προς την Παροικιά. Μειονέκτημά του σύμφωνα με την επιτόπια έρευνα των «Νέων της Πάρου-Αντιπάρου», είναι ότι από τις τρεις πλευρές του τα κτήματα είναι ιδιωτικά, και άρα στο μέλλον θα είναι δύσκολη η επέκτασή του, καθώς και ότι ο δρόμος των Καμαρών θέλει διάνοιξη, όπως και ο χωματόδρομος απόστασης ενός χιλιομέτρου που οδηγεί στον κεντρικό δρόμο Παροικιάς – Νάουσας. Σημειώνουμε πάντως ότι το κτήμα έχει μεγάλη αυτοτέλεια, και πηγές νερού, που αντισταθμίζουν τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της κλήσης στο έδαφός του.
    Οι άνθρωποι της ΔΕΠΑΝΟΜ είναι θετικοί στο να προωθήσουν το γρηγορότερο δυνατόν την κατασκευή του νοσοκομείου, και αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα που έχει το υπουργείο υγείας επάνω στο θέμα. Τώρα, απομένει να ελεγχθούν οι τίτλοι του κτήματος που προσφέρει η μονή της Λογγοβάρδας, καθώς και η τοπογράφηση και η κατάθεση των σχετικών αιτήσεων στο πολεοδομικό γραφείο Νάξου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο νησί και ο κ. Χάρης Λαμπρόπουλος που αποτελεί τον ιθύνοντα νου της ΔΕΠΑΝΟΜ.


    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ . ΒΡΕ ΟΥΣΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ανάρτηση αυτή αφορά αποκλειστικά τον κ. Λούη, με τον οποίο καμιά φιλία δεν είχα ούτε έχω, (μια φορά έχω πιει καφέ μαζί του) τον υποστήριξα ως υποψήφιο δήμαρχο, γιατί πίστευα ότι μπορούσε και έχει τις ικανότητες να κάνει κάτι καλό για την Πάρο, όπως επίσης πίστευα, και το έχω ξαναγράψει, ότι η παρουσία του Ραγκούση στο Δήμο θα έβαζε σε περιπέτειες την Πάρο, από τη στιγμή όμως που ο κ. Λούης άρχισε τελευταία να συζητεί και να κάνει παρέα με άτομα που κατά το παρελθόν άδικα τον είχαν κατηγορήσει, όχι με όρους πολιτικούς αλλά προσωπικούς, εγώ δεν θέλω να έχω σχέση μαζί του.
    Και κάτι άλλο, ούτε με το Λιμενάρχη ούτε με κανένα άλλον είμαι, αν ο Λιμενάρχης αποφασίσει να είναι υποψήφιος για δήμαρχος, τότε και μόνο τότε θα εκφράσω την άποψή μου γι' αυτόν, μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο δεν έχω λόγους να αντιπαρατεθώ πολιτικά μαζί του ή να τον κατηγορήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε φίλε πάρος-πρες μας δουλεύεις και εσύ. Ακόμα έχεις στην πρώτη σου σελίδα την ψηφοφορία που είχες κάνει με τον κουντρομιχάλη πρώτο-πρώτο πριν κανείς μιλήσει περί υποψηφιότητας του. Για μαμάκηδες μας περνάς; Εδώ φοβάσαι να πεις το όνομα σου και κάνεις μετά υψηλή κριτική. Ασε μας ρε φιλαράκι. Ασχολήσου με τλιποτα άλλο και άσε τις κριτικές που στο κάτω-κάτω δεν στέκουν για χίλιους δύο λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. /Η Ανώνυμος είπε...
    o π.Καλλινικος είναι πνευματικό παιδί του αγιου γεροντος π.Επιφανιου Θεδωροπούλου.
    η Μητροπολη Παροναξιας εχει καθε λογο να χαιρεται αφενός γιατι απέκτησε εναν καλό επίσκοπο ,αφετέρου γιατί απέφυγε τον κ.Καρπαθάκη.

    καλή δύναμη π.Καλλινικε στη νεα διακονια σας!οι μακαριστοί μητρ.Εδεσσης Καλλινικος ,του οποίου το όνομα φέρετε και ο γερων Επιφάνιος ας ειναι οδοδείκτες και αρωγοί στο επισκοπικό σας έργο!

    Αξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Ιερώνυμος επιθυμούσε να εκλεγεί ο Διαυλείας, πρόσωπο περίεργο της τελευταίας σεραφειμικής περιόδου που έχει και κάποια συγκεκριμένη φήμη. Απλά δεν του βγήκε.
    Η πλάκα είναι ότι ο ίδιος ο Ιερώνυμος έκανε αντιπολίτευση και αθρογραφούσε αντιπολιτευτικά επί Χριστόδουλου και τώρα λέει στους μητροπολίτες να μη μιλάνε χωρίς να ρωτούν τη σύνοδο. Την ρωτούσε τη σύνοδο πριν μιλήσει τότε; Λέτε να υπέβαλλε και γραπτή αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου; Φαίνεται πως νομίζει ότι έχουμε μνήμη ψαριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εχεις καιρο να παρεις επιδοτηση και μαλλον κοιτας καμμια ψιλοαρπαχτη να κανεις απο τον γειτονα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άλλος για Σύρο τράβηξε κι άλλος για Σαντορίνη.. Ο Λ.Κ προφανώς θέλησε να δείξει τον πολιτικό του πολιτισμό σαν να λέμε να απαγγείλει Σαίξπηρ στην Ζιμπάουε..
    Το κουίζ δεν είναι γιατί πήγε ο Λούης, αλλά γιατί ο Δραγάτης τον κάλεσε και ποιός τελικά βγήκε "κερδισμένος".
    Ο Δραγάτης φυσικά και γιατί... παντρεύτηκε! ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ !
    υ.γ Γιατί οι κομματικές 'παντρειές',μόνο επιγόνους αφήνουνε κι αυτοί άσε...
    ψάχνουνε για νέο πατρόνυμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες