Pages

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

ΠΟΣΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ?

Άφωνο έχει μείνει το πανελλήνιο από τις αποκαλύψεις για την αμύθητη περιουσία του εκλιπόντος "δημοσιογράφου"-"εκδότη" Γιώργου Τράγκα.

Για την δημοσιογραφική δύναμη που απέκτησε ευθυνόμαστε κατά πολύ εμείς που τον ακούγαμε και τον διαβάζαμε. Που του επιτρέψαμε να διαμορφώνει κλίμα και να δολοφονεί χαρακτήρες επ' αμοιβή, μεγαλώνοντας την προσωπική του περιουσία.

Τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα λέει ο σοφός λαός μας, πρέπει να προσέχουμε από κάθε "Τράγκα" που υπάρχει γύρω μας ανεξάρτητα το χρώμα του μανδύα που φοράει και να είμαστε επιφυλακτικοί για αυτά που λέει και για αυτά που γράφει.

Τελικά από αυτήν την υπόθεση πάλι η κοινωνία βγαίνει χαμένη, μια κοινωνία παραπληροφορημένη, μια κοινωνία έρμαιο του κάθε τυχάρπαστου απατεώνα "δημοσιογράφου". Χαμένη και πληγωμένη επίσης και η δημοσιογραφία , επαγγελματίες έντιμοι που μας έχουν ταξιδέψει με την πένα τους και μας έχουν καθηλώσει με τον λόγο τους παρακολουθούν άναυδοι και βαθιά προσβεβλημένοι την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά ένα μέχρι χθές μέλος της "δημοσιογραφικής" οικογένειας.

Ο ακραίος λαικισμός, η δήθεν υπεράσπιση των λαικών συμφερόντων, η πατριδοκαπηλεία , η κατά παραγγελία δολοφονίες χαρακτήρων, οι θεωρίες συνωμοσίας, οι εκβιασμοί, η διαπλοκή, η ισοπεδωτική κριτική και τόσες άλλες πρακτικές, χρησιμοποιήθηκαν δεκαετίες "από το παιδί του λαού" προκειμένου να αποκτήσει την αμύθητη περιουσία του.  , 

Για όλα αυτά κάποιοι πλήρωναν προφανώς, είτε οικειοθελώς είτε εκβιαζόμενοι  και συνεχίζουν να πληρώνουν, κάποιον άλλον "Τράγκα", μικρού ή μεγάλου βεληνεκούς και θα συνεχίζουν όσο εμείς τους το επιτρέπουμε διαβάζοντάς τους ή ακούγοντάς τους.

Ηλίας Κουντρομιχάλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες