Pages

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΛΑΜΠΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ 28ης REGATTAS CYCLADES 2022 ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ.

Πραγματοποιήθηκε εχθές 27/6 το βράδυ στο λιμάνι του Πίσω Λιβαδίου, η τελετή απονομής των κυπέλλων  στους ιστιοπλόους της 28ης REGATTAS CYKLADES  2022, ενός διεθνούς ιστιοπλοικού αγώνα με την συμμετοχή 41 σκαφών, που θα κάνουν το γύρo των Κυκλάδων.

Τα σκάφη άρχισαν να καταπλέουν στο πίσω Λιβάδι το απόγευμα στις 26/6 προερχόμενα από ΤΖΙΑ.

Την οργάνωση είχε ο Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών - Καλλιθέας με την οικονομική υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την συνεργασία των Κυκλαδίτικων Δήμων.

Όλοι οι συμμετέχοντες,  300 περίπου ιστιοπλόοι, έμειναν καταενθουσιασμένοι με την  Παριανή φιλοξενία και την θερμή υποδοχή.


Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται κυρίως στην δραστήρια πρόεδρο της κοινότητας Μάρπησσας κας Άννας Αντωνοπούλου, η οποία έχει την ικανότητα να συνθέτει την τοπική κοινωνία και όλοι μαζί σαν μια γροθιά να προσφέρουν για το καλό του χωριού τους.

Μεγάλη η προσφορά των επαγγελματιών εστίασης της περιοχής , του αλιευτικού συλλόγου και των επαγγελματιών των τουριστικών σκαφών.

Εξαιρετική παρουσίαση του χορευτικού της "Υπαπαντής" από την Νάουσα που χάρισε στους επισκέπτες μοναδικές μουσικές και χορευτικές στιγμές.


Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση με άψογη οργάνωση, η οποία δεν κόστισε ούτε ένα ευρώ, διότι όλα έγιναν με εθελοντική εργασία και προσφορά από τους επιχειρηματίες της περιοχής, τους συλλόγους και τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, τα οποία απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι προέχει το καλό του χωριού τους και τίποτα άλλο.

Εμείς αυτό που απομένει να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

Ηλίας Κουντρομιχάλης

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες