Pages

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

ΑΠΕΡΙΦΘΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ.

Απερίφθη από το αρμόδιο δικαστήριο, η προσωρινή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών για λογαριασμό επιχειρηματία και ζητούσε την άμεση διακοπή των γυρισμάτων του Γερμανικού ριάλιτι  που διεξάγεται σε ιδιωτικό χώρο στην περιοχή της κοινότητας Αγκαιριάς.

Η αρμόδια δικαστής πριν την έκδοση της απόφασης πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή και στους χώρους των γυρισμάτων και έκρινε ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στην αγωγή, για άμεση διακοπή των γυρισμάτων.

Η υπόθεση θα κριθεί στο τέλος Ιουνίου στην τακτική εκδίκαση της υπόθεσης, χωρίς όμως ουσιαστικό λόγο εφόσον ούτως ή άλλως τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένο να έχουν τελειώσει .

Η ανακοίνωση της απόφασης φαίνεται  ότι δεν άρεσε σε ορισμένους οι οποίοι έχουν μάθει να μην σέβονται την δικαιοσύνη βασιζόμενοι στο πορτοφόλι τους και στις παλιές μαύρες πολιτικές σχέσεις τους και με περίσσιο θράσος προχώρησαν σε έντονες πιέσεις και απειλές κατά της προέδρου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας απευθύνθηκε σε όλα τα αρμόδια όργανα γνωστοποιώντας αυτές της πρωτόγνωρες πρακτικές.

Η όλη η υπόθεση όμως και η δημοσιότητα που πήρε από την έντεχνη δημοσιοποίηση της, δημιούργησε ένα σοβαρό αρνητικό κλίμα για το νησί μας, το οποίο λίγο ή πολύ παρουσιάστηκε από ορισμένα ΜΜΕ ως νησί της ακολασίας , των οργίων και της παραβατικότητας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον ήδη έντονο προβληματισμό άλλων εταιρειών  μεγάλων παραγωγών που έχουν προγραμματίσει την διενέργεια γυρισμάτων στο νησί, φοβούμενοι τέτοιου είδους αντιδράσεις και επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς, τα οποία μπορούν μα λειτουργήσουν ως εμπόδιο στα σχέδια τους.

Τέλος από το δήμο Πάρου αναμένεται η λήψη απόφασης για υποβολή αγωγής για δυσφήμηση του νησιού, κατά παντός υπευθύνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες