Pages

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Αγριος καυγάς ξέσπασε στην ακτοπλοΐα με τη Sea jet να συγκρούεται μετωπικά με την Attica Group

Συγκεκριμένα στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) ο Μάριος Ηλιόπουλος (Sea jet) καταφέρθηκε εναντίον του Προέδρου της ΣΕΕΝ Μιχάλη Σακέλη, τον οποίο κατηγόρησε ότι «κάνει το παιχνίδι της Attica Group» και θέλησε να καταθέσει πρόταση μομφής σε βάρος του. 

Λόγω καταστατικού δεν μπορούσε να κάνει αίτηση μομφής μόνον για τον πρόεδρο, οπότε υπέβαλλε αίτηση για όλο το ΔΣ -στο οποίο σημειωτέον είναι και ο ίδιος μέλος! 

Διακόπηκε η συνέλευση και ακολούθησε μυστική ψηφοφορία και το αποτέλεσμα ήταν η μομφή κατά της διοίκησης να απορριφθεί.


 Ο Ηλιόπουλος αντέδρασε λέγοντας ότι φεύγει από τον Σύνδεσμο και κατηγόρησε τους υπόλοιπους ότι είναι «πρόβατα του Σακέλη». Βγήκε από το ΖΟΟΜ, αλλά δεν έκλεισε το μικρόφωνο. Έτσι άκουσε τα υπόλοιπα μέλη της ΣΕΕΝ που συνέχιζαν, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ότι πρέπει να τον διαγράψουν, ότι προσβάλει τον Σύνδεσμο» κ.λπ. 

Οπότε πετάγεται ο Ηλιόπουλος παρεμβαίνοντας και φωνάζει πως δεν θα προλάβουν να τον διαγράψουν και αποχωρεί από τον ΣΕΕΝ με πρωτοβουλία του. 

 Εκεί έληξε (προς το παρόν το επεισόδιο) και την Πέμπτη ή την Παρασκευή πρόκειται να συνεδριάσει το ΔΣ του Συνδέσμου για να τον διαγράψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες