Pages

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΜΕΤΑΞΑ".

Η συγκινητική πρωτοβουλία του μεγάλου ερμηνευτή μας κου Γιάννη Πάριου να προσφέρει μέρος των εσόδων από το νέο του διπλό άλμπουμ με τίτλο «ΑΧ ΑΓΑΠΗ -ΑΧ ΕΡΩΤΑ» υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 με την παράδοση δύο νέων κλινών για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας – δωρεά του Γιάννη Πάριου και των εταιρειών – ΜΕΒΓΑΛ – MINOS EMI/UNIVERSAL – REAL NEWS - E.Δ.Ε.Μ. - στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ΜΕΤΑΞΑ.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης, ανέφερε:
"Ήταν τιμή μου να υποδεχτώ αληθινούς ανθρώπους που με σεβασμό μας προσέγγισαν και θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ και να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά: τον κο Γιάννη Πάριο, την κυρία Μαργαρίτα Μάτσα - Διευθύνουσα Συμβούλο της MINOS EMI/UNIVERSAL, τον κύριο Δημήτρη Παπαδάτο - Διευθυντή πωλήσεων δικτύου Ελλάδος της εταιρείας ΜΕΒΓΑΛ, τον κύριο Βαγγέλη Σπάρταλη - Γενικό Διευθυντή Oμίλου Real Group για τη δωρεά τους που είναι ανεκτίμητης αξίας, μια κίνηση βαθιά ανθρωποκεντρική.
Προσωπικά ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη σημαντική για το νοσοκομείο μας παροχή και εύχομαι με τη σειρά μου ως θαυμαστής του μεγάλου ερμηνευτή μας Γιάννη Πάριου, να είναι καλοτάξιδα τα νέα τραγούδια του σε όλο τη χώρα και σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχει …Ελλάδα.
Τραγούδια που θα μιλήσουν και πάλι στις ψυχές μας, για το πιο αγνό και ανθρώπινο συναίσθημα στον κόσμο, την αγάπη!
Αγάπη που τόσο απλόχερα ξέρει να δίνει ο Γιάννης Πάριος, ως Άνθρωπος"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες