Pages

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ...ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΥΘΙΖΕΤΕ.

'Εβγαλε ανακοίνωση ο Δήμος επιτέλους και μας ενημερώνει ότι δεν θα γίνει ρίψη βεγγαλικών ανήμερα της Παναγίας, σεβόμενος τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Έπρεπε βέβαια πρώτα να γίνει ως συνήθως το γνωστό αλαλούμ συνεννόησης  μεταξύ των στελεχών του Δήμου, η γνωστή αντιδήμαρχος  να λέει στην συνάντηση που την έστειλε ο Δήμαρχος στο ιερό προσκύνημα ότι " και βέβαια θα πέσουν βεγγαλικά" υπηρεσιακοί παράγοντες να έχουν διαφορετική άποψη, ο σεβασμιότατος να απορεί και γενικά η εικόνα που δόθηκε ήταν ότι εκει στο Δήμο όλα λειτουργούν στον αυτόματο.

Κύριοι και κυρίες, το νησί κινδυνεύει άμεσα με επιβολή νέων και σκληρών μέτρων, έχουμε γίνει στόχος μιας ανεξήγητης επίθεσης από ΜΜΕ, τα οποία χρησιμοποιούν εικονικές φωτογραφίες για να τρολάρουν το νησί. Η υγειονομική επιτροπή του υπουργείου υγείας, διαθέτει σημαντικά στατιστικά στοιχεία που έχουν σχέση με την μετάδοση του ιού  στην Πάρο, τα γειτονικά μας νησιά που συνεχίζουν χωρίς περιορισμούς την σεζόν τρίβουν τα χέρια τους και εμείς βγάζουμε φωτογραφίες και αρκούμαστε σε ευχολόγια.

Η ευθύνη σας είναι μεγάλη, σε λίγο δεν θα μπορείτε από ντροπή κάποιοι και κάποιες  ούτε να κυκλοφορείτε είτε φοράτε μάσκα είτε όχι, χάσατε ένα μεγάλο διάστημα για ανάληψη πρωτοβουλιών και τώρα δυστυχώς βυθιζόμαστε, αλλά να γνωρίζετε ότι μαζί με το νησί θα βυθιστείτε και εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες