Pages

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
Αγαπητοί φίλοι
Ο συνδυασμός «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη» ανακοινώνει επίσημα τα εννέα πρώτα ονόματα των καινούργιων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων
Έχοντας πάντα ως στόχο τη δημιουργία μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας, η οποία θα μπορέσει την επόμενη των εκλογών να υποστηρίξει το πρόγραμμα του Δημάρχου Μάρκου Κωβαίου, επιλέξαμε ανθρώπους που εκφράζουν όλες τις κοινωνικές και παραγωγικές ομάδες του νησιού.
Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία:
Δημήτριος Αντιπαριώτης του Ευστρατίου -
Ελεύθερος ΕπαγγελματίαςΓεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μάρμαρα της Πάρου, ζει στην Παροικία και έχει επιχείρηση στον Αμπελά. Είναι παντρεμένος με την Στέλλα Φυρογένη και πατέρας δυο παιδιών. Στην Αθήνα σπούδασε ηλεκτρολόγος, όπου και για αρκετά χρόνια εργάστηκε επαγγελματικά. Δημιούργησε την οικογένεια του, με την οποία επέλεξε να επιστρέψει στο νησί εδώ και 20 χρόνια και να δραστηριοποιηθεί στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα ανέπτυξε ενεργή παρουσία στα τοπικά δρώμενα της Πάρου, συμμετέχοντας στο ΔΣ σε συλλόγους και αθλητικά σωματεία. Από το 2002 συμμετέχει ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση, αρχικά ως Σύμβουλος στο Τοπικό Διαμέρισμα Αρχιλόχου για 2 τετραετίες & από το 2010 έως σήμερα ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πάρου, διατελόντας μέλος διαφόρων επιτροπών, και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ. Ο ίδιος δηλώνει "Είμαι εδώ διεκδικώντας την ψήφο σας για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου, με επικεφαλής τον Μάρκο Κωβαίο, γιατί για εμένα η Πάρος χρειάζεται ανθρώπους με εντιμότητα, εμπειρία, αξιοπρέπεια, όρεξη για δουλειά, διάλογο & σύνεση. Θα προσπαθήσω να φανώ χρήσιμος."
Αργυρός Χαράλαμπος – Χρηματοπιστωτικός Σύμβουλος Γεννήθηκε το 1972. Μεγάλωσε στην Παροικιά και είναι μόνιμος κάτοικος Πάρου. Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Πάρου και πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου, τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Κοινωνικής Πολιτικής. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Λεονάρδου, υπάλληλο ΕΦΚΑ Πάρου και έχει δύο παιδιά. Εργάστηκε επί 22 έτη στον τραπεζικό κλάδο σε Alpha Bank και Eurobank. Υπηρέτησε ως διευθυντής καταστημάτων στην Τράπεζα Eurobank σε Καλλονή Λέσβου, Μύκονο, Τήνο και φυσικά στην Πάρο. Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάρου «Αρχίλοχος» του οποίου και διετέλεσε κατά το παρελθόν και πρόεδρος. Επίσης συμμετέχει ενεργά σε πολλές θεατρικές ομάδες συλλόγων του νησιού μας. Για πρώτη φορά ζητά την ψήφο του Παριανού λαού ως δημοτικός σύμβουλος. Πιστεύει ότι: «στα δημοτικά πράγματα του νησιού δεν περισσεύει κανείς. Αντίθετα, χρειαζόμαστε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή, συνέπεια, αλληλεγγύη και συνέχεια. Με θετική προδιάθεση θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι στην επιλογή, αλλά και την υλοποίηση των κατάλληλων πολιτικών, που θα καθορίσουν τη μελλοντική πορεία και την ορθή ανάπτυξη του τόπου μας. Με εμπειρίες από την επαγγελματική μου πορεία και τη θητεία μου σε νησιά όπως η Μύκονος και η Τήνος, πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω στην συνέχιση του θετικού έργου του Δημάρχου κ. Μάρκου Κωβαίου».

Δαφερέρα - Κάλλους Χριστίνα – Ιατρός Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη όπου υπηρετούσε ο Άγγλος πατέρας της ως Πρόξενος του Ηνωμένου Βασιλείου και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη με τον Μανώλη Δαφερέρα, ιατρό και έχουν τρία παιδιά. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και υπηρέτησε το αγροτικό της στη Νάξο. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στη χειρουργική και εργάστηκε στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα από το 1988 έως και το1996, χρονιά που μετακόμισε μόνιμα με την οικογένειά της στη Πάρο. Διακεκριμένος επιστήμονας, άνθρωπος αγαπητός στο νησί, υπηρετεί από τη θέση του ιατρού το νησί της Πάρου, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό για τους ανθρώπους του και την πρόοδο. Συμμετέχει σε εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις, ομιλίες σε ομάδες πληθυσμού (ευπαθείς ή μη), Σχολεία, ΚΑΠΗ, Γηροκομείο και Συλλόγους. Η κοινωνική της δράση μέχρι σήμερα και η εθελοντική της προσφορά αποτελεί εγγύηση για το αύριο. Σήμερα δηλώνει παρών καθώς πιστεύει ότι η συγκυρία είναι κρίσιμη για την Πάρο και δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία για ένα άλμα στο μέλλον. Στο σταυροδρόμι που βρίσκεται το νησί μας σήμερα πρέπει να διαλέξουμε τον δρόμο της ανανέωσης, της ανάπτυξης και της προοπτικής. Την προοπτική του μέλλοντος που μας προσφέρει η παράταξη «Πάρος, Επιμένουμε στη πράξη» και ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος.
Νικολαρά Αριάδνη - Ελεύθερη Επαγγελματίας Γεννήθηκε το 1971 στη Μυτιλήνη της Λέσβου και είναι μόνιμος κάτοικος. Είναι έγγαμη με τον επιχειρηματία Γεώργιο Λουκή και μητέρα 3 παιδιών. Σπούδασε "Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία" στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη "Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα" από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ενώ είναι πτυχιούχος και της Σχολής Ξεναγών Μυτιλήνης. Εργάστηκε ως Τραπεζικός Υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα και σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου Λεσβίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α' Δημοτικού Παροικιάς. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό χώρο και τη συναναστροφή της με πολλούς ανθρώπους, έχει συγκεντρώσει εμπειρία και γνώσεις για τα θέματα, που απασχολούν τον τόπο μας. Αποφάσισε να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την Παράταξη του Δημάρχου "Πάρος, Επιμένουμε στη Πράξη", όπως δηλώνει "για να προσφέρω κι εγώ με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο νησί όπου έγινε η νέα μου πατρίδα".
Παντελαίου Σοφία - Ιδιωτική Υπάλληλος Γεννήθηκε το 1977 στην Παροικιά της Πάρου. Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, όπου έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος. Μεγάλες της αγάπες είναι η ενασχόληση με το κοινά και η προστασία της φύσης. Συμμετέχει ενεργά σε ομάδες –επιτροπές εργασίες για το Περιβάλλον, την μόρφωση και την ευρύτερη καλλιέργεια των παιδιών της Πάρου. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς, όπου έχει διατελέσει και Αντιπρόεδρος τη διετία 2016-2018. Το διάστημα 2012-2014 εκτέλεσε χρέη Γενικής Γραμματέως του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Αγκαιριάς, τη διετία 2012-2014. Κίνητρο της ενασχόλησής της με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η επιθυμία της τα παιδιά της Πάρου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον στο τόπο τους. Τη χαρακτηρίζει το ήθος, η μαχητικότητα της και η γνώση της για τα σχολικά θέματα του Δήμου μας. Αγαπημένη της φράση « Δημιουργώ άρα υπάρχω».

Πέππα-Φοίφα Αικατερίνη Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πολιτικές επιστήμες με κατεύθυνση Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και Δημόσιες σχέσεις. Είναι παντρεμένη με τον Αρχιτέκτονα Μιχάλη Φοίφα και μητέρα δύο παιδιών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, εργάστηκε στη Ναυτιλιακή εταιρεία ΧΑΝΔΡΗΣ στον Πειραιά. Μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο, προσελήφθη στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών της TELESTET στο Μαρούσι, όπου παρέμεινε μέχρι τον ερχομό της στην Πάρο, πριν 24 χρόνια. Από τότε και μέχρι το 2012 εργάστηκε στην ALPHA BANK στην Παροικιά και στη Νάουσα. Όπως η ίδια δηλώνει: "Πιστεύω στην αξία και τη δυναμική της Πάρου και αυτός είναι ο λόγος που αποδέχτηκα αυτή την πρόσκληση από τον Δήμαρχο Μάρκο Κωβαίο, που για μένα είναι και πρόκληση. Θα εργαστούμε μαζί, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και να κάνουμε τη ζωή μας στη Πάρο, που τόσο αγαπάμε, καλύτερη.

Τσαντάνης Δαμιανός - Επαγγελματίας Αλιέας Γεννήθηκε το 1964 και είναι μόνιμος κάτοικος Παροικιάς. Δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας αλιέας, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Πιστεύει ότι μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό του τόπου μας. Η επιλογή του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη" και να συστρατευτεί με τον σημερινό Δήμαρχο Μάρκο Κωβαίο, είναι συνειδητή και πηγάζει κυρίως από την προσωπική του ανάγκη να προσφέρει με τις εμπειρίες του το καλύτερο για το νησί του, το θαλάσσιο περιβάλλον και το μέλλον της Αλιείας στην Πάρο, καθώς ο ίδιος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αλιείς στην εργασία τους. Έχει αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσε, τη Παροικιά και, πάθος για τη θάλασσα και πρωταρχικός του στόχος είναι να ευαισθητοποιηθούν όλοι για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και να συμβάλει ώστε να τεθούν οι βάσεις για μια ισόρροπη και ελεγχόμενη διαχείριση και διατήρηση του θαλάσσιου πλούτου της Πάρου.

Τσουνάκη Γεωργία – Ευρωπαιολόγος, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας Γεννήθηκε το 1958 και είναι μόνιμος κάτοικος Πάρου. Δραστηριοποιείται ως ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Aston University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι Πτυχιούχος του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Ευρωπαϊκός Πολιτισμός» και του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Μεγάλωσε με το πρότυπο ότι πρέπει στην κοινωνία που ζούμε να είμαστε ωφέλιμοι και να υπηρετούμε τις αξίες μας και το κοινό καλό. Επίσης, πιστεύει ότι το κεφάλαιο των γνώσεων και εμπειριών που ο καθένας μας συγκεντρώνει στην πορεία της ζωής του, θα πρέπει να το αξιοποιεί όχι μόνο για την δική του πρόοδο, αλλά να το προσφέρει και στην κοινωνία. Όπως η ίδια δηλώνει: "Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Μάρκου Κωβαίου, να συμβάλλω στο όραμα του με τις δυνάμεις και την πολύχρονη εμπειρία μου και προσφορά στο χώρο της εκπαίδευσης. Η αγάπη μου για την Πάρο με ενθαρρύνει να την οραματιστώ ως διεθνή τόπο προορισμού με πολιτιστική, κοινωνική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη γιατί το αξίζει και γι’ αυτό θα αγωνιστούμε.".

Will- Sterr Bettina – Δασκάλα Χoρού (Dance Teacher) Γεννήθηκε το 1964 στην Γερμανία και είναι μόνιμος κάτοικος Πάρου τα τελευταία χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Kay Will. Σπούδασε Ιστορία και είναι πτυχιούχος Γαλλικής φιλολογίας και Πολιτικών Επιστημών. Ήταν διοικητικό στέλεχος για 10 χρόνια σε έναν επαγγελματικό χορευτικό σύλλογο στη Γερμανία. Με μεγάλη διαδρομή στη παγκόσμια σκηνή χορού και μετά από μία επιτυχημένη καριέρα, τα τελευταία χρόνια, έχει τη δική της σχολή χορού στην Πάρο, όπου διδάσκει Zumba και Pilates. Αγαπημένη της φράση: Η ζωή είναι κίνηση, και το μήνυμά τους προς τους συνδημότες της το ακόλουθο: «Έχοντας ήδη ζήσει για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, είναι μεγάλη χαρά και τιμή, να εργαστώ για τα κοινά του Δήμου Πάρου και το αγαπημένο μας νησί. Περιμένω με ανυπομονησία αυτή την πρόκληση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες