Pages

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.

Στην χθεσινή ομιλία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες, Νίκου Σιρμαλενιου και Αντώνη Συρίγου, στην αίθουσα του "Αρχίλοχου",  αναλύθηκε η κυβερνητική πολιτική σε τοπικό και ευρύτερο επίπεδο και η προσπάθεια που γίνεται για να σταθεί η χώρα ξανά στα πόδια της μετά την οικονομική κρίση, το κοινοβουλευτικό έργο και η εξωτερική πολιτική της χώρας στο χώρο και το χρόνο του σήμερα.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ασχολήθηκαν και με τοπικά προβλήματα και ειδικότερα με το θέμα και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο κέντρο υγείας Πάρου.
Το "parospress" σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κο Συρμαλένιο, έθεσε το θέμα του κέντρου υγείας και την φημολογούμενη γύρω από αυτό  κατάσταση, λαμβάνοντας την απάντηση από τον βουλευτή ότι το θέμα το εξετάζουν με μεγάλη προσοχή, τους απασχολεί και τους ενδιαφέρει η άμεση τοποθέτηση νέου προέδρου, αναγνώρισε την προσφορά του παραιτηθέντος προέδρου κου Λάβδα καθώς και όλου του προσωπικού του κέντρου υγείας.
Επίσης ο κος Συρμαλένιος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλετε ούτως ώστε να μην φύγει κανένας γιατρός από το κέντρο υγείας, αλλά και στην προσπάθεια επάνδρωσης του κέντρου υγείας με νέο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες