Pages

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ...ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

Τελικά μετά από αμέτρητες συναντήσεις, διαβουλεύσεις, υποχωρήσεις και υπαναχωρήσεις, μας προέκυψε και τρίτος συνδυασμός ο οποίος θα διεκδικήσει την δημοτική αρχή στην Πάρο, εφ΄όσον βέβαια καταφέρει να συμπληρώσει τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων.
Ο νέος συνδυασμός περιέχει "ξεπλυμένο" ΠΑΣΟΚ που πήρε λίγο ρόζ χρώμα και απομεινάρια της ΚΕΠΟΣΑ που στηρίχθηκε στην προηγούμενες εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επικεφαλής της νέας αυτής δημοτικής κίνησης μετά από συμφωνία ορίστηκε η Μαρία Χανιώτη νυν δημοτικός σύμβουλος της "Ενότητας για το μέλλον¨.
Στην νέα αυτή κίνηση θα συμμετέχει σύμφωνα με πληροφορίες μας και ο Αλέξης Γκόγκας, διευθυντής της ένωσης γεωργικού συνεταιρισμού.
Η νέα αυτή δημοτική κίνηση έρχεται και μπαίνει "σφήνα" στο δίπολο Κωβαίου-Ροκονίδα,, διεκδικώντας μια αξιοπρεπή παρουσία στις επερχόμενες εκλογές.
Βέβαια κερδισμένος από αυτήν την εξέλιξη είναι και πάλι ο νυν δήμαρχος, διότι η νέα κίνηση απευθύνεται κυρίως σ' αυτούς που δεν θα ψήφιζαν ούτως ή άλλως Κωβαίο και ένα μεγάλο ποσοστό τους θα ψήφιζε Ροκονίδα ή λευκό.
Απομένει να δούμε εάν η κίνηση αυτή καταφέρει να συμπληρώσει πλήρη συνδυασμό ή απλώς τον ελάχιστο αριθμό προκειμένου να έχει απλή συμμετοχή.
Πολύ σύντομα, ίσως και σήμερα περιμένουμε την σχετική ανακοίνωση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες