Pages

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤV5 Quende (το password είναι saturne5)

Ξεκίνησε η προβολή του επεισοδίου "PAROS" της γνωστής εκπομπής "Les Flots" του τηλεοπτικού καναλιού TV5 Quebec. Η παραγωγή της εκπομπής επισκέφθηκε την Πάρο στις αρχές Σεπτεμβρίου για να πραγματοποιήσει γυρίσματα για δύο επεισόδια καταγράφοντας κυρίως το θαλάσσιο πλούτο αλλά και τη ζωή των ντόπιων, μέσα από συμπληρωματικές εμπειρίες.

Τα δύο αυτά επεισόδια θα μεταδοθούν από το TV5 Quebec για τον πρώτο χρόνο σε οκτώ διαφορετικές προβολές. Επίσης, τα επεισόδια θα μεταδοθούν 32 φορές σε διάστημα 5 ετών.

Η προβολή στο TV5 Quebec είναι μόνο ένα μέρος της συνολικής προβολής, καθώς το συγκεκριμένο κανάλι αποτελεί κομμάτι του TV5 Monde, οπότε οι παραγωγές του προβάλλονται σε δεύτερο χρόνο παγκοσμίως. Συγκεκριμένα σε 5 ηπείρους και 163 χώρες, με τα επεισόδια να μεταφράζονται σε 24 γλώσσες. Ως προς το κοινό, απευθύνεται σε περίπου 240 εκατομμύρια νοικοκυριά και οι θεατές αγγίζουν τα 55 εκατ. ανά εβδομάδα.

Ο Δήμος Πάρου ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της παραπάνω δράσης προβολής του νησιού.

Όλη η παραγωγή βρίσκεται στην ακόλουθη δ/νση:
(Το password είναι saturne5)

https://vimeo.com/304634498

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες