Pages

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Τ.Ο ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ.


Προς: Τ.Ο. Ν.Δ. ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Αξιότιμα μέλη της Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου – Αντιπάρου,
Συμμαχητές και συμμαχήτριες της μεγάλης, πατριωτικής και περήφανης παράταξής μας,
Ευχαριστώ για την πρόσκληση να παραβρεθώ και φέτος – όπως κάνω ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια τώρα- στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Τοπικής Οργάνωσης.
Δυστυχώς, τη σημερινή μέρα βρίσκομαι σε προγραμματισμένη εκδήλωση, εκπροσωπώντας την παράταξή μας. Γεγονός, που μου στερεί τη δυνατότητα να βρίσκομαι κοντά σας.
Ωστόσο, μεταφέρω τις πιο θερμές ευχές μου προς όλες και όλους τους φίλους και συμπατριώτες μου Παριανούς, σε όλα τα μέλη της τοπικής και στο νησί μας την Πάρο.
Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και να καλωσορίσω στο νομό μας τον αγαπητό φίλο, συνάδελφο και άξιο στέλεχός μας Κώστα Καραγκούνη, πρώην υπουργό και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, για την σημερινή παρουσία του στην Πάρο.
Είμαι σίγουρος, πως τόσο ο Κώστας όσο και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Καφτηράνης, θα μεταφέρουν τη θλίψη και την αγανάκτηση που απορρέει από την εθνική ήττα που υπέστη η χώρα μας, από την επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών που έφερε η ενδοτική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου με τους “δανεικούς” βουλευτές.
Εύχομαι σε όλους ολόψυχα χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Το 2019 να είναι καλοτάξιδο για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Να μας φέρει υγεία, δύναμη και τη Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της πατρίδας μας.                           

                                               Με φιλικούς Χαιρετισμούς

                                           Ιωάννης Βρούτσης

                                                 Βουλευτής Κυκλάδων 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες