Pages

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ: ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

Είναι πλέον καιρός οι πολίτες της Πάρου να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.
Εδώ και χρόνια καμία ενημέρωση από κανέναν υπεύθυνο δεν υπάρχει όσο αφορά την μη λειτουργία του υγειονομικού αεροπλάνου.
Το αεροπλάνο αποκτήθηκε με χρήματα του ιδρύματος τα οποία στην ουσία ανήκουν στην Παριανή κοινωνία, η προσφορά του υπήρξε σημαντική το μικρό διάστημα που λειτούργησε και η αδράνεια του δημιουργεί ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων.
Όσο διάστημα  είναι καθηλωμένο στο έδαφος θησαυρίζουν οι επιτήδειοι με τα σκάφη και η Πάρος μένει ανοχύρωτη από πλευρά αεροδιακομιδών.
Ποιος ευθύνεται ή τι ευθύνεται?
Υπάρχει μέλλον?
Καμία απάντηση, καμία πληροφόρηση.
Έως εδώ δεν πάει άλλο
Γι' αυτό τον λόγο κατατέθηκε εχθές  28/11, στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σύρου , μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για την υπόθεση του υγειονομικού αεροσκάφους,
Την μηνυτήρια αναφορά υπογράφει ο  Ηλίας Κουντρομιχάλης, ο οποίος ζητά από τον αρμόδιο εισαγγελέα να διερευνήσει το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση (Βελέντζειο, γραφείο Κληροδοτημάτων, δήμο, ιδιώτες κλπ).
Στην μηνυτήρια αναφορά γίνεται ιστορική περιγραφή της υπόθεσης από το 2003 έως σήμερα, καθώς επίσης επισυνάπτονται  σχετικά έγγραφα που αφορούν την υπόθεση και δημοσιεύματα τύπου.
Το βασικό ερώτημα είναι: γιατί ενώ έχουν δαπανηθεί από το Βελέντζειο ίδρυμα  μέχρι σήμερα πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για το υγειονομικό αεροσκάφος, αυτό εξακολουθεί να βρίσκεται καθηλωμένο στο έδαφος εδώ και έξι χρόνια, χωρίς να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς την Παριανή κοινωνία.
Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο  Κωνσταντίνο Δοκιμάκη και έλαβε αριθμ. κατάθεσης Α18/2339.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες