Pages

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ: Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.

Δεν θα συνεχίσω να αντιπαρατίθεμαι με τον συντάκτη των ανακοινώσεων του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικιάς. διότι καταλαβαίνω ότι δυστυχώς δεν έχουν το θάρρος να πουν
" ναι κάναμε λάθη λόγω άγνοιας", αλλά προσπαθούν την δική τους άγνοια  και τις δικές τους ευθύνες να επιρρίπτουν σε άλλους.
Απλώς τους ενημερώνω για τα πιο απλά πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να είχαν κάνει.
1. Μια επίσκεψη στο Λιμενικό Ταμείο και  με μια αίτηση απλή θα παραλάμβαναν αντίγραφα όλων των σχετικών εγγράφων, όπως το έγγραφο του ΓΕΝ του 2004, το έγγραφο του ΓΕΝ του 2006, την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΎ ΤΑΜΕΊΟΥ του 2006, μετά από το ενδιαφέρον και την επιστολή του Ναυτικού Ομίλου Πάρου προς το ΓΕΝ και ότι άλλο σχετικό υπάρχει.
Αυτό το απλό έκανα εγώ, χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, αλλά σκεπτόμενος.
Εάν το είχατε σκεφθεί θα είχατε πλήρη ενημέρωση, δεν το σκεφθήκατε, δείξατε σπουδή και προχειρότητα για λόγους εντυπωσιασμού που έχουν να κάνουν και με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
2. Εξακολουθείτε να είστε άσχετοι και να ακολουθείται λάθος δρόμο.
Για ενημέρωσή σας λοιπόν, γιατί δεν ρωτάτε κανέναν, αλλά νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, μετά την αναθεώρηση και επανακαθορισμό της χερσαίας ζώνης λιμένος Παροικιάς , το Λιμενικό ταμείο καμία αρμοδιότητα έχει σαν φορέας στην περιοχή του Αγ. Φωκά.
Ούτε αυτό δεν φροντίσατε να μάθετε και συνεχίζεται να εκτίθεστε λέγοντας ότι θα παραδώσετε τις μελέτες μετά την ολοκλήρωσή τους στο Λιμενικό Ταμείο.
Και καλά δεν ξέρετε, γιατί δεν ρωτάτε και εάν δεν θέλετε να ρωτήσετε εμένα, ρωτήστε τους αρμόδιους φορείς, προσωπικά εάν με ρωτήσει ένας σοβαρός άνθρωπος θα του παρέχω όλες τις πληροφορίες και στοιχεία που τυχόν έχω.
3.Γιατί δεν δίνετε στην δημοσιότητα τις "δύο" επιστολές σας προς το ΓΕΝ?
4.Γιατί δεν καταγγείλατε άμεσα όταν το πληροφορηθήκατε, ότι κάποιοι "επιτήδειοι" χρησιμοποίησαν το όνομα του συλλόγου και ζήτησαν να κάνουν τον Φάρο "μαγαζάκι" και πως χρησιμοποίησαν τον σύλλογο ? με προφορική επικοινωνία ή με "έγγραφο"? Και εάν έστειλαν έγγραφο, που είναι αυτό το έγγραφο? γιατί δεν το ζητήσατε από το ΓΕΝ, προκειμένου να προασπίσετε τον Σύλλογο?
5.Εμένα θέλετε να πλήξετε και όταν καταλάβατε ότι πάλι ανημέρωτοι βρεθήκατε πήρατε αμπάριζα όλους τους μέχρι σήμερα Λιμενάρχες της Πάρου, προκειμένου να στηρίξετε την προσωπική σας εμπάθεια.
5.Για τα υπόλοιπα που γράφετε δεν αξίζουν απάντηση, τα λέει όλα άλλη ανάρτήσή μου.
6. Προς επιβεβαίωση των παραπάνω σας παραθέτω και τα έγγραφα που παρέλαβα μετά από αίτησή μου στο Λιμενικό Ταμείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες