Pages

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ...ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ...Η ΠΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ!

Είναι ντροπή για το νησί η συμπεριφορά κάποιων που κόπτονται για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στο Μαράθι.
Προκειμένου να πετύχουν τα σχέδια τους, εκθέτουν και προσβάλουν όλο το νησί με συνεχείς παρεμβάσεις τους στα ΜΜΕ, με απώτερο σκοπό να εκβιάσουν την Δημοτική Αρχή.
Κυρίες και κύριοι του PAWS, λάθος δρόμο και λάθος τρόπο διαλέξατε για να διεκδικήσετε τα αιτήματά σας.
Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προσβάλετε και να εκθέτετε διεθνώς ένα νησί , επειδή εσείς διαχειριστήκατε ξένα χρήματα με λάθος τρόπο και ερμηνεύσατε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπως σας συμφέρει.
Δεν έχετε εσείς περισσότερη ευαισθησία από εμένα και από τους εκατοντάδες Παριανούς , οι οποίοι καθημερινά συντηρούν δεκάδες αδέσποτα γατάκια  και σκυλάκια με δικά τους έξοδα, χωρίς να γυρεύουν και να διαχειρίζονται χορηγίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Είσαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι εάν δεν διερευνήσατε όλες της παραμέτρους πριν την υλοποίηση του σχεδίου σας.
Η ειρηνική συνύπαρξη και η νομική κατοχύρωση έπρεπε να ήταν το πρώτο μέλημά σας, το οποίο εσείς αγνοήσατε, προκειμένου να εισπράξετε τα χρήματα των χορηγιών.
Η στάση σας και η εν γένει συμπεριφορά σας δείχνει επιπολαιότητα και ανευθυνότητα.
Δεν μονοπωλείται εσείς τις φιλοζωικές ευαισθησίες των κατοίκων της Πάρου.
Η Πάρος σας φιλοξενεί και είναι έτοιμη να σας βοηθήσει, αρκεί και εσείς να σεβαστείτε τους κατοίκους και τους κανόνες που θεσπίζει η πολιτεία.
Φθάνει πιά ….είναι ντροπή σας,,,,η Πάρος δεν εκβιάζεται.
Και εγώ προσωπικά δεν σας δίνω κανένα δικαίωμα να περιφέρεστε στα ΜΜΕ και να κατηγορείτε την Πάρο για έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στα αδέσποτα ζώα.
Ίσως εσείς έπρεπε να έχετε περισσότερη ευαισθησία στην διαχείριση ξένων χρημάτων και στην σπουδή σας για την αγορά της έκτασης.
Η Δημοτική Αρχή πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων, υπό την αιγίδα της και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να σταματήσει αυτή η  μονοπώληση των φιλοζωικών ευαισθησιών από οποιοδήποτε και όποιος θέλει να διαχωρίσει την θέση του, τότε να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη του και να καλύψει τις απαιτούμενες δαπάνες.
Αυτά προς το παρόν, με το θάρρος της άποψής μου.
Ηλίας Κουντρομιχάλης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες