Pages

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.


Πάρος     Τετάρτη 23 Μάιου 2018  

                                                      Προς : Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο                                                   Κοινοποίηση :  Δημοτικό Συμβούλιο

                              Αγαπητέ Δήμαρχε

                              Κατά την διάρκεια της συνάντησης  στην οποία ήταν παρόντες  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου ζητήθηκε από εσάς η συστράτευση όλων, όσοι θα είναι μαζί σας στις  επόμενες  δημοτικές εκλογές .

Αναφέρατε ότι εκείνοι οι οποίοι δεν συμφωνούν «σωστό είναι» να παραιτηθούν από τις θέσεις διοίκησης ώστε ενωμένη η παράταξη  να πορευτεί το τελευταίο διάστημα  πριν τις εκλογές.

Λόγω του ότι η στάση μου πάντα χαρακτηριζόταν από ήθος και ειλικρίνεια και  απέναντι σας αλλά και έναντι όλων και επειδή έχω εκφράσει αρκετές φορές τους προβληματισμούς μου για διάφορα θέματα και την διαφωνία μου για τον τρόπο που λειτουργεί η πλειοψηφία, ακολουθώ την προτροπή σας και ενημερώνω ότι θα αποστείλω επιστολή παραίτησης προς το προεδρείο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την θέση του Προέδρου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. , τις θέσεις που κατέχω στις δύο σχολικές επιτροπές, τις  επιτροπές «Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και «Αδελφοποιήσεων» του Δήμου, από Γραμματέας  του Δημοτικού Συμβουλίου, από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και από μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής .

Διατηρώ την θέση του δημοτικού σύμβουλου και θα καταθέσω δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου από τη δημοτική παράταξη «Πάρος τώρα στην πράξη» με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις  αυτοδιοικητικές εκλογές του έτους 2014. 

Κάνω σαφές ότι από αυτή τη θέση θα στηρίζω ότι κρίνω θετικό, ασκώντας καλοπροαίρετη κριτική και καταθέτοντας προτάσεις.    
                           Μετά τιμής                                                                                                Αθανάσιος  Μαρινόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες