Pages

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ...ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ !!!.

Μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα σε παραλιακό καφέ της Παροικιάς, δημιούργησε πλήθος ερωτηματικών.
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι η συνάντηση δεν είχε" συνωμοτικό" χαρακτήρα, αντίθετα ήταν δημόσια  και μέσα σε ευχάριστο κλίμα.
Ο πρώην Δήμαρχος Πάρου  Χρήστος Βλαχογιάννης τα έλεγε πίνοντας το καφεδάκι του,  με τις δύο δραστήριες  κυρίες του συνδυασμού του και δημοτικές συμβούλους Άννα Κάγκανη και Μαρία Χανιώτη.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι  η συνάντηση αυτή έγινε σε "ουδέτερο" έδαφος στην Παροικιά, μιας και όλοι γνωρίζουμε ότι ο Χρήστος δύσκολα ξεκολλάει από τον Δρυό, ενώ η Άννα έχει έδρα την Νάουσα και η Μαρία την Αλυκή.
Φυσικό ήταν η συζήτηση να περιλαμβάνει  τις επόμενες εκλογές και το μέλλον της παράταξης, καθώς εκτίμηση είναι ότι ο Χρήστος δεν δείχνει διατεθειμένος να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά.
Σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια σκέψη κάνει και η μία εκ των δύο κυριών της παρέας, η οποία έχει χρόνια ενεργή παρουσία.
Δεν γνωρίζουμε εάν η χθεσινή συνάντηση είναι η αρχή μιας σειράς συναντήσεων του Χρήστου με τα μέλη της παράταξης του κατά μικρές ομάδες, προκειμένου βολιδοσκοπήσει διαθέσεις και προθέσεις , ούτως ώστε να προετοιμάσει την διάδοχη κατάσταση χωρίς εσωτερικούς τριγμούς.
Αυτό θα φανεί από το αν πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες συναντήσεις με άλλα στελέχη και σε άλλα μέρη.
Εμείς κρατάμε τώρα μόνο το ότι ο Χρήστος θυμήθηκε την Παροικιά έστω και για καφέ.

αναρτήθηκε από Ηλία Κουντρομιχάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες