Pages

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

TEΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ 420

Με την δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Μαρία Βούσουλα που κατάγεται από την Αντίπαρο σε ρόλο παρουσιάστριας πραγματοποιήθηκε στη Πάρο η τελετή έναρξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 420.
Η καρδιά της ιστιοπλοΐας ολόκληρης της Ελλάδας χτυπά στη Πάρο από σήμερα μέχρι τις 22 Απριλίου, όπου και θα ολοκληρωθεί.
Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση, που έγινε στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους, παρουσιάστηκαν οι αθλητές των ομίλων που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα και θα είναι οι εξής: Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου, τον Ι.Ο. Σικυωνίων, Ι.Ο. Θεσσαλονίκης, τον Ν.Ο. Ελλάδος, τον Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας, τον ΝΑΟ Βούλας, τον Ι.Ο. Πειραιώς, τον Ν.Ο. Θεσσαλονίκης και τον Ν.Ο. Πάρου.
Από αύριο οι αθλητές ρίχνονται στη μάχη με στόχο τα μετάλλια και τα ρεκόρ...
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον ΝΟΠ, ο οποίος και αναζήτησε χορηγούς για την κάλυψη των εξόδων .
Ιδιαίτερη αρνητική εντύπωση σε όλους προκάλεσε η παντελής απουσία της ΚΔΕΠΑΠ από αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση , την στιγμή που δαπανά χρήματα των δημοτών σε υποδιέστερες εκδηλώσεις ενώ είναι εντελώς απούσα από τις αθλητικές διοργανώσεις του νησιού.
Ίσως πρέπει να επανεξετασθεί σε άλλο επίπεδο ο προσανατολισμός και ο ρόλος της δημοτικής επιχείρησης καθώς και ο τρόπος λήψης αποφάσεων και διάθεσης των κονδυλίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες