Pages

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΑΠ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Έως την παρασκευή θα έχει γίνει σύμφωνα με πληροφορίες μας η επιλογή του νέου γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΠ.
Μετά την προκήρυξη για την θέση, κατατέθηκαν 29 αιτήσεις ενδιαφέροντος, οι οποίες εξετάστηκαν εξονυχιστικά μία προς μία από το ΔΣ της επιχείρησης και κατέληξαν σε τρεις  υποψηφιότητες, οι οποίες συγκεντρώνουν όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.
Από αυτές θα επιλεγεί και ο νέος γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΠ.
Μεγάλος αριθμός υποψηφίων αποκλείσθηκε με την απόφαση του ΔΣ να προτιμηθεί για την θέση κάτοχος πτυχίου μηχανολόγου-τεχνικού και όχι πτυχίου οικονομικών σπουδών.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής του νέου γενικού διευθυντή της επιχείρησης, θα προχωρήσει άμεσα και ο διορισμός του νέου Προέδρου, αφού προηγουμένως παραιτηθεί όπως άλλωστε έχει δηλώσει ο Βατίστας Ρούσσος.
Για την θέση του προέδρου έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τρείς τουλάχιστον δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, οι οποίοι αξιόλογοι κατά τα άλλα, αλλά λόγω έλλειψης εμπειρίας και εξειδικευμένων γνώσεων δεν θα μπορέσουν να δώσουν στην επιχείρηση την δυναμική που χρειάζεται για να προσαρμοστεί στην ολοένα αναπτυσσόμενη τεχνολογική εξέλιξη.
Ίσως ένα μη πολιτικό πρόσωπο με εξειδικευμένες γνώσεις, εμπειρία και πλήρη απασχόληση, θα ήταν αυτή την στιγμή η ενδεδειγμένη λύση για την ΔΕΥΑΠ.
Αναμένουμε τις εξελίξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες