Pages

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ PAROS PRESS ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ.


Εμείς δεν θα φθάσουμε στο επίπεδο του  υβρεολογίου του κ.Βλαχογιάννη , ο οποίος καταφανέστατα  χάνοντας την ψυχραιμία του έβγαλε ένα δελτίο "οχετό" εναντίον μας, στο οποίο όμως δεν αναφέρει τίποτα για την "ταμπακέρα".
Το δελτίο αυτό το δημοσιεύσαμε όπως ακριβώς είχε, όπως κάνουμε με όλα τα δελτία που μας στέλνουν και μάλιστα το δημοσιεύσαμε παρόλο που μας εστάλη από email κάποιου κ. Κώστα Χανιώτη και επειδή δεν γνωρίζουμε τον κύριο Χανιώτη, είχαμε και αμφιβολίες για την γνησιότητά του.
Και για ενημέρωσή σας, δεν είμαστε δημοσιογραφικό μέσο, ούτε ποτέ θα γίνουμε, σεβόμαστε την δουλειά των επαγγελματιών  που ζουν από την δημοσιογραφία, γι' αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να γίνει η σελίδα επαγγελματική.  Γράφουμε τις απόψεις μας και σε όποιον αρέσουν. Αν ο κόσμος δεν μας διαβάζει ή αν κουραστούμε θα σταματήσουμε. Δεν χρωστάμε σε κανέναν και ούτε θέλουμε να κερδίσουμε τίποτα.
Αναφορικά με όσα μας καταλογίζετε:

1.Δεν είμαστε κριτές ανθρώπων, είμαστε κριτές γεγονότων και ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι έχουμε το αλάθητο, αντίθετα πολλές φορές έχουμε ζητήσει συγνώμη για λανθασμένες αναρτήσεις μας.

2.Διασπείρουμε λέτε κατά εξακολούθηση ψευδείς ειδήσεις, σας προκαλούμε να αναφέρετε έστω μία ψευδή είδηση, διαφορετικά οι ψεύτες στην προκειμένη περίπτωση δεν θα είμαστε εμείς.

3.Μας κατηγορείτε ότι σας  συκοφαντούμε. Θεωρείτε συκοφαντία την κριτική που κάνουμε σε ένα πρόσωπο που ασχολείται με τα κοινά?
Σας κρίναμε για την προσωπική σας ή επαγγελματική σας ζωή? φυσικά όχι και ποτέ δεν πρόκειται να το κάνουμε.
Σας κρίναμε για ενέργειες πολιτικές που αφορούν την ενασχόλησή σας με την τοπική πολιτική σκηνή.
Θέλετε να μας το απαγορεύσετε? δεν μπορείτε και εάν χρειαστεί θα το ξανακάνουμε.

4.Μιλάτε για διετεταγμένη υπηρεσία. Ποιος εσείς που σαν παράταξη, φέρατε πληρωμένους εκτελεστές κονδυλοφόρους εισαγωγής στην Πάρο, που δεν σεβάστηκαν ούτε προσωπική ούτε επαγγελματική ζωή των αντιπάλων σας. Ή μάλλον  μήπως ξεχνάτε μεθοδεύσεις της παράταξης σας στο παρελθόν και σπιλώσεις προσώπων και οικογενειών, τις οποίες ουδέποτε είχατε την ευαισθησία να καταγγείλετε. Πολύ επιλεκτική μνήμη έχετε.

5.Δεν στηρίζουμε τον Μάρκο Κωβαίο και σας το δηλώνουμε καθαρά, στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται από οποιονδήποτε για το καλό της Πάρου και μόνο της Πάρου.
Κάτι που εσείς δυστυχώς το έχετε ξεχάσει γιατί πλέον απέχετε από κάθε δραστηριότητα σε αυτό το νησί και εάν νομίζετε ότι με την παρουσία σας στο δημοτικό συμβούλιο δυό φορές το μήνα εκπληρώνετε την υποχρέωσή σας, είστε γελασμένος.

Και τώρα στην "ταμπακέρα".

α. Η Λιμενική Αρχή σχημάτισε δικογραφία μετά από καταγγελία ιδιώτη, ο οποίος ιδιώτης πρώτα κατήγγειλε τα γεγονότα εκείνη την εποχή στον Δήμο και ο Δήμος τον παρέπεμψε στο Λιμεναρχείο. Η λιμενική Αρχή  είναι κρατική αρχή και ο Δήμος σαν Νομικό πρόσωπο και αυτός είναι κρατική αρχή, δηλαδή και οι δύο υπερασπίζονται τα συμφέροντα του δημοσίου.
Και ερωτώ, έγινε μια καταγγελία για φθορά της δημοτικής περιουσίας , εσείς σαν δήμαρχος τι κάνατε για να προασπίσετε τα συμφέροντα του Δήμου?

β.Πράγματι τα γεγονότα συνέβησαν το 2012 και όχι το 2013 όπως όχι ψευδώς, αλλά ανακριβώς γράψαμε (για αυτό σας λέω ότι χάνετε την ψυχραιμία σας).

γ.Λέτε ότι ο ιδιώτης δεν ήταν εκμεταλλευτής του καταφυγίου, αλλά φύλακας.
Εδώ γελάει όλη η Πάρος κ. Βλαχογιάννη, διότι όλοι γνωρίζουν και πρώτος εσείς ότι ο ιδιώτης που είχε ορισθεί σαν φύλακας ήταν και εκμεταλλευτής και διαχειριστής του καταφυγίου. Αυτός εισέπραττε χρήματα από τα σκάφη, αυτός καθόριζε τις θέσεις, αυτός ενεργούσε εξ ονόματος του Δήμου, αυτός έδινε νερό και ρεύμα στους επισκέπτες και όλα αυτά με την ανοχή την δική σας και την κάλυψη κάποιων συνεργατών σας.
Αφού ήταν φύλακας κ. Βλαχογιάννη που πήγαιναν τα έσοδα του λιμανιού? ποιος τα έπερνε?

δ.Πράγματι το κατηγορητήριο δεν περιελάμβανε φωτιστικά, αυτά τα κατέστρεψε όπως ό ίδιος το αναφέρετε αργότερα το 2014. Ξέρετε όμως τι λέτε τώρα? γνωρίζατε όταν δώσατε κατάθεση προχθές, ότι ο ιδιώτης είχε προξενήσει φθορές σε φωτιστικά σώματα του λιμανιού μετά από την εκδικαζόμενη υπόθεση και παρόλα αυτά τον υπερασπιστήκατε. Ποιανού ήταν τα φωτιστικά κ.Βλαχογιάννη, δικά σας? φυσικά όχι, ήταν του Δήμου γι' αυτό αυτό είχατε και πολιτικά και ηθικά υποχρέωση να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του δήμου και όχι του ιδιώτη.

ε. Δεν πήγατε λέτε μάρτυρας κατηγορίας ούτε ο κ. Γαβαλάς μάρτυρας υπεράσπισης, απλώς κληθήκατε να πείτε ότι γνωρίζατε και είπατε την αλήθεια.
Ποιά αλήθεια κ. Βλαχογιάννη? που γνωρίζετε εσείς προσωπικά ποια είναι η αλήθεια για το συγκεκριμένο περιστατικό? στείλατε μήπως τότε που το κατήγγειλαν να διενεργηθεί κάποια αυτοψία από την τεχνική υπηρεσία και να συνταχθεί κάποιο πρωτόκολλο? όχι δεν στείλατε. μήπως πήγατε εσείς ο ίδιος επιτόπου και διαπιστώσατε ότι όλα έχουν καλώς? όχι δεν πήγατε?Με ποιο τρόπο διασφαλίσατε την περιουσία του Δήμου? Απλώς είπατε αυτά που κάποιοι σας είπαν.
Το λάθος μας τελικά ήταν που σας αναφέραμε ως μάρτυρα κατηγορίας, ενώ στην ουσία πήγατε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου ιδιώτη και όταν βγει η απόφαση θα την αναρτήσουμε κ. Βλαχογιάννη για να διαβάσουν όλοι το σκεπτικό και το τι δηλώσατε.
Όσο αφορά τον κ.Γαβαλά και αυτός σαν μάρτυρας πήγε, αλλά σε τι εξελίχθηκε έχει σημασία.
Και τι δουλειά έχει ο Γαβαλάς με το λιμάνι κ.Βλαχογιάννη? δεν είχε ούτε έχει καμία απολύτως σχέση το Λιμενικό ταμείο με το καταφύγιο, αυτό είναι καθαρά δημοτική περιουσία και το μόνο αρμόδιο είναι το δημοτικό συμβούλιο και η τεχνική υπηρεσία.
Για ποιο λόγο ο Γαβαλάς παρέστη σαν μάρτυρας υπεράσπισης και σε άλλη δικαστική υπόθεση του ιδιώτη με τον Δήμο για το αγκυροβόλιο? Τι δουλειά είχε, αφού δεν είχε καμία αρμοδιότητα?
Γι' αυτό δεν μας λέτε ψεύτες, γιατί υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα.

ζ.Όσο αφορά τις υπόγειες διαδρομές, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το ξαναγράψουμε ότι δεν σας αφορούν και το γνωρίζουμε αυτό και μπορούμε να το υποστηρίξουμε για το πρόσωπο σας, αλλά δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε το ίδιο για κάποιους παλιούς συνεργάτες σας, οι οποίοι σας πούλησαν στις εκλογές προκειμένου να καλύψουν τις λερωμένες φωλιές τους, αλλά "ποτέ δεν είναι αργά".

Τέλος σας προκαλώ, στο μέλλον όταν δείτε ότι πίσω από όλα αυτά να κρύβονται  κάποια προσωπικά συμφέροντα , ενάντια στα συμφέροντα του Δήμου, να τα καταγγείλετε όπως έχετε υποχρέωση και πολιτική και ηθική, αλλά αυτό να το κάνετε πάντα και όχι αλά κάρτ.
Όσο αφορά τους υπαινιγμού σας ότι δήθεν είμαστε υπερασπιστές της δημοτικής πλειοψηφίας, μάλλον δεν μας διαβάζετε κ. Βλαχογιάννη, οι μοναδικοί σκληροί κριτές αρκετών δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας είμαστε, αλλά δεν διστάζουμε να γράψουμε και τις θετικές τους ενέργειες.
Εμείς σας υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα είμαστε περισσότερο ψαγμένοι, όσο για την στράτευση, ας μας κρίνουν οι αναγνώστες με τις χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις.
Με εκτίμηση
PAROSPRESS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες