Pages

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Αύριο οι αποφάσεις για αλλαγές στον Δήμο.

Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση των μελών της πλειοψηφίας του δημοτικού συνδυασμού, προκειμένου και να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις επικείμενες αλλαγές σε θέσεις ευθύνης του Δήμου.
Την Κυριακή συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο και ο Δήμαρχος πρέπει να έχει έτοιμες εισηγήσεις για τις θέσεις των προέδρων Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Ποιότητας Ζωής.
Σημειωτέον ότι   για όλες τις παραπάνω θέσεις τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν εκλέγονται από το δημοτικό συμβούλιο κάτι που δεν ισχύει για τις θέσεις των αντιδημάρχων οι οποίοι ορίζονται οποτεδήποτε από τον ίδιο τον Δήμαρχο χωρίς ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Επίσης ψηφοφορία απαιτείται για τους προέδρους των νομικών προσώπων εάν αποφασισθεί αντικατάσταση.
Οι πληροφορίες λένε ότι θα επέλθουν αλλαγές και μετά την κυριακή, οι οποίες θα προκύψουν από εκκένωση θέσης που κατέχει δημοτικός σύμβουλος και μάλλον θα επιλεγεί στην θέση του προέδρου.
Γεγονός είναι ότι σχεδόν το σύνολο των κατεχόντων σήμερα θέσεις ευθύνης, αύριο θα θέσουν στην διάθεση του Δημάρχου τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να τον διευκολύνουν στις αποφάσεις του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γίνουν όλες αποδεκτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες