Pages

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση φορέων και δημοτικής αρχής, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση του νησιού εν όψει της θερινής περιόδου.
Την συζήτηση μονοπώλησε το κυκλοφοριακό πρόβλημα του νησιού και η αισθητική εικόνα του.
Ακούστηκαν πολλές προτάσεις, από φορείς και πολίτες, οι οποίες καταγράφηκαν από τους αρμοδίους προκειμένου να συνεκτιμηθούν.
Οι κυριότερες ήταν: η μονοδρόμηση του παραλιακού της Παροικιάς, η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων γύρω από το λιμάνι έως την πλατεία εκατονταπυλιανής, η απαγόρευση κυκλοφορίας μεγάλων οχημάτων από 2 t και άνω στον περιφερειακό και στον παραλιακό δρόμο το καλοκαίρι εως τις 15.00, η σταδιακή απομάκρυνση των δημοσίων υπηρεσιών από τον Περιφερειακό, η συνεχής αστυνόμευση των οδικών αρτηριών κ.ά.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ το κυκλοφοριακό και η εμφάνιση του νησιού είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που έχει να κάνει και με την τουριστική μας προβολή, ελάχιστοι εκπρόσωποι επαγγελματιών προσήλθαν καθώς και κανένας δημοτικός σύμβουλος από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες