Pages

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Η ΓΑΤΑ!!!

Η τρίτη και "φαρμακερή" συνάντηση των μελών της δημοτικής πλειοψηφίας θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και θα είναι και η συνάντηση των τελικών αποφάσεων.
Ο Μάρκος "πονηρός" δεν ανοίγει τα χαρτιά του, απλώς ακούει και "αγοράζει" αντιδράσεις, προκειμένου να καταλήξει στις δικές του αποφάσεις.
Αυτό που έχει καταφέρει είναι να σπάσει τα εσωτερικά μπλόκ της παράταξης και πλέον η κάθε αντίδραση είναι μεμονωμένη και για κάποιους δεν θα βγει η σαρακοστή.


Να το δούμε και αυτό και τερματίσαμε. Δημοτικός σύμβουλος με ελάχιστη ως μηδαμινή προσφορά
στο δημοτικό συμβούλιο, εκδηλώνει την επιθυμία του δεξιά και αριστερά να είναι υποψήφιος Δήμαρχος τις επόμενες εκλογές. Ακόμη και στους πελάτες του  πριν τους δώσει την απόδειξη τους ρωτάει την γνώμη τους. Έχει μάλιστα προσεγγίσει και συνάδελφό του στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά αυτός ποιο πονηρός παίζει το δικό του παιχνίδι. Πρέπει να καταλάβει και αυτός ότι η ιστορία έχει δείξει ότι για να γίνεις δήμαρχος στην Πάρο, θέλει τόλμη, γοητεία και ...μαλί....ναι μαλί, έχετε δει κανέναν δήμαρχο στην ιστορία του νησιού καραφλό?
Μάλλον για τα βαθιά πάει και αυτός.



Είχε δεν είχε μάλλον τα κατάφερε ο Σωτήρης να καθήσει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την παραίτηση του κουμπάρου του. Τώρα βέβαια δεν θα είναι επικεφαλής τυπικά της ΚΕΠΟΣΑ παράταξης, αλλά λόγω κομματικής προυπηρεσίας θα έχει τον πρώτο λόγο, αν και ο ίδιος πιστεύει στην συμμετοχική δημοκρατία.
Εμείς να του ευχηθούμε καλή χρονιά και δύναμη και θα παρακολουθούμε πάντα τις ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις του.
Όλα αυτά βέβαια  αφού δεχθεί την θέση, γιατί από την ΚΕΠΟΣΑ όλα τα περιμένουμε.



Όταν υπάρχει μια προσπάθεια στην πλήρη εξέλιξή της, όταν είναι υπό
δημιουργία ένα συντονιστικό όλων των νησιών κατά των ανεμογεννητριών, όταν υπάρχει μια δημοτική επιτροπή για την ανάδειξη και αγωνιστική ανατροπή των ειλημμένων αποφάσεων, όταν έχει μπει μπροστάρης σε όλα τα παραπάνω ο ίδιος ο Δήμαρχος, τότε η δημιουργία μιας "λαικής επιτροπής αγώνα", το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διασπάσει όλες αυτές τις προσπάθειες και να δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση .
Μου θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές του ΚΚΕ, που για κάθε θέμα έκανε και μια επιτροπή αγώνα, με αποτέλεσμα όλα τα μέλη του ήταν σε δυό τρείς επιτροπές το καθένα.
Το ξαναγράψαμε και το ξαναλέμε, σημασία δεν έχουν οι ρόλοι, ούτε το ποιος θα είναι ο μπροστάρης,
σημασία έχει το αποτέλεσμα και το καλό της Πάρου.
Τώρα ανοίγματα, ανίερες συμμαχίες, και μικροπολιτικά κολπάκια για εσωτερική κατανάλωση είναι εκ του πονηρού και όλοι ξέρουν που αποσκοπούν.


Αποκριάτικος χορός της Νέας Δημοκρατίας στο Μαράθι, αλλά χωρίς την παρουσία του Γιάννη Βρούτση.
Η απουσία του Ναξιώτη πολιτικού δημιούργησε  σχόλια και απορία, διότι αυτός ποτέ δεν λείπει από κάτι τέτοια. Πονηρός όμως ο ναξιώτης δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας της απουσίας του και έκανε ανάρτηση ο ίδιος στην σελίδα της τοπικής για να ενημερώσει τα μέλη ότι βρίσκεται στην Καβάλα το διήμερο για κομματικούς λόγους.
Και καλά έκανε και ενημερώνει γιατί πολλοί  κατά φαντασία υποψήφιοι τριγυρίζουν στο νησί.



Μελέτη-πρόταση  έκπληξη για το κεντρικό λιμάνι της Παροικιάς ετοιμάζει ο Δήμος σε συνεργασία
με ξένη εταιρεία. Η πρόταση θα βασίζεται σε κατασκευές που χρησιμοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό σε αποβάθρες και είναι φιλικές με το περιβάλλον και δεν απαιτούν αρχαιολογικές εγκρίσεις.
Πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για το θέμα.










 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες