Pages

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ PAROSPRESS ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

Αγαπητέ φίλε.
Όπως είδες δημοσίευσα το σχόλιο σου. Αλλά θα μας επιτρέψεις να το σχολιάσουμε και εμείς με την σειρά μας. Πρώτα απ' όλα ποιος σου είπε ότι δεν ψάχνουμε και δεν κοιτάμε τις πραγματικές αιτίες του προβλήματος, που κατά την άποψή μας είναι το χρόνια σάπιο πολιτικό σύστημα που κατάντησε έτσι την δημόσια υγεία.
Δεύτερον, εμείς δεν κρίνουμε εάν πρέπει να γίνει μια διακομιδή ή όχι, αυτό είναι θέμα των γιατρών και μόνον αυτών.
Εμείς κρίναμε το ότι αφού αποφασίστηκε και έγινε η διακομιδή, γιατί να γίνει με σκάφος και όχι με ελικόπτερο, όπως μας υποσχέθηκαν και σε διαβεβαιώ ότι αυτήν την υπόσχεση την υποδέχθηκε με ανακούφιση όλη η κοινωνία των Κυκλάδων.
Όσο αφορά τα χρήματα που ξοδεύονται, θα συμφωνήσω μαζί σου, εάν κάποιοι δεν τα σέβονται και τα "πετάνε" χωρίς λόγο, αλλά όταν πρόκειται για θέμα υγείας ενός συνανθρώπου μας, τότε δεν έχουν καμία σημασία τα χρήματα αρκεί να σωθεί ένας άνθρωπος.
Για τα ποσά τα οποία αναφέρεις, δεν είσαι καλά ενημερωμένος.
Το μίλι στη θάλασσα από αυτά τα σκάφη, κοστολογείται περίπου 75 ευρώ με τον ΦΠΑ, εάν λοιπόν ξεκινήσει από Νάξο-Πάρο-Σύρο-Πάρο-Νάξο, είναι περίπου 85 μίλια επί 75 ευρώ μας κάνουν περίπου 6.500 ευρώ, τι συμφέρει λοιπόν το κράτος, σκάφος με 6500 και αντίξοες συνθήκες ή ελικόπτερο με πολύ οικονομικότερο κόστος και πολιτισμένες συνθήκες?
Εάν διάβαζες με περισσότερη προσοχή την ανάρτηση, αυτό ακριβώς καυτηριάζουμε, εκτός και εάν εσύ είσαι "fan" των σκαφών!!!
Επίσης μας κατηγορείς ότι δεν σεβόμαστε τις υπηρεσίες, τα ιδεώδη κλπ που το διάβασες αυτό, ίσα ίσα, από  τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ ζητούμε παρέμβαση...θεσμικά.
Όσο αφορά την ανωνυμία, να σε ενημερώσω, ότι η σελίδα είναι προσωπική, εκφράζει προσωπικές απόψεις μιας μικρής ομάδας διαχειριστών, δεν ζητάμε δημοσιογραφική ή επαγγελματική αναγνώριση και όποιος θέλει την διαβάζει και όποιος όχι.
Σ΄ευχαριστούμε για την παρέμβαση. 
parospress
H παραπάνω απάντηση αφορά σχόλιο που έκανε ο αναγνώστης Αντώνης Πατσιαβούρας, Διασώστης ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες