Pages

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

H ΓΑΤΑ

Λοιπόν αυτή την φορά θα ξεκινήσουμε με το Μαράκι της Αλυκής και μην πάει το μυαλό σας τίποτα στο πονηρό...χθες στο συμβούλιο του Δήμου έκανε παρέμβαση και είπε ότι το πάρκινγκ του 2ου Δημοτικού Παροικιάς συγκεντρώνει νερά από τις βροχές...βέβαια τόνισε το πρόβλημα είναι από το παρελθόν...αλλά ...να μην ρωτήσω τώρα?
Καλά βρε Μαράκι, ήσουν πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Δήμου, γιατί δεν το  έλυσες τότε το θέμα και δεύτερον, δεν ξέρεις ότι ο χώρος δεν είναι πάρκινγκ , αλλά γήπεδο?
Και το άλλο το αμίμητο, το ανεπανάληπτο που είπε  "παίζουμε με τον πόνο της νεολαίας της πρωτεύουσας του νησιού" και ύστερα πήγε για ύπνο στην Αλυκή.

Κάτι τέτοια ακούω και σκέπτομαι  "καλύτερα αυτοί που δεν μιλάνε καθόλου".

Ο Μπάμπης χθες ήταν όλα τα λεφτά, αντίκρυσε και νεανικό ακροατήριο και έγινε ασυγκράτητος, να φανταστείτε Μπάμπης vs Ρόκο στάνταρ ένα και με άρρωστο τον πρώτο, φαντάσου να ήταν και στα καλά του.

Αυτό που δεν έπιασε ο Μπάμπης όμως ήταν μια σπόντα του Δημάρχου, ότι δεν πρέπει να κουράζετε λόγω ηλικίας, τι να σημαίνει αυτό άραγε? Μήπως δεν θέλουν να του "φορτώσουν" αρμοδιότητες?

Ρε παιδιά γιατί ταλαιπωρείτε τον Πρόεδρο, δεν τον βλέπετε ότι είναι έτοιμος να καταρεύσει?
Δεν προλαβαίνει να μαζεύει τις μπηχτές ...ο άνθρωπος, λες και διευθύνει την συμφωνική ορχήστρα, μετά που να βρει μυαλό να φτιάξει τους φακέλους των θεμάτων....όλα στο πόδι.


Ο Βλαχογιάννης δεν υπάρχει περίπτωση να συγχωρέσει ποτέ την Παροικιά για τα αποτελέσματα των εκλογών και του 2010 αλλά και του 2014. Κάθε φορά που υπάρχει θέμα Παροικιάς, γύρω-γύρω το πάει και στο τέλος το θάβει,

Εκείνος ο Αλέξης....πάει  Νάξο μέσω Θεσσαλονίκης, μπορεί να μιλάει μια ώρα και να μην έχει καταλάβει κανείς τι έχει πει...εκτός αν είναι το σχέδιο αυτό....κάπως έτσι ήταν και ο άλλος ο Αλέξης αλλά σ' αυτόν έκαναν εντατικά.

Ρε μανία με τον Αλαφούζο ο Ρόκος...τι τον νοιάζει αυτόν τι κάνει ο Αλαφούζος, εκτός αν διαπίστωσε ότι οι νέοι που παρακολουθούσαν ήταν γαύροι και τους έκανε πολιτική προσέγγιση μέσω του αθλητισμού.


Βλαχογιάννης εναντίον Σπρίτζη και με βαριές κουβέντες....συντροφάκι ήταν Χρήστο, γέννημα θρέμμα του κινήματος, εκεί τα έμαθε και αυτός, όπως όλοι.


Βγήκε και μια είδηση χθες, ότι και να μεταφερθεί το υπόστεγο του υγειονομικού αεροσκάφους από το παλιό στο νέο αεροδρόμιο, πρέπει να γίνουν χωματουργικές και άλλες εργασίες ύψους 120.000 ευρώ και μετά περιμένουμε να ξαναπετάξει το αεροπλάνο.


Κινήσεις τακτικής του προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ χθες?
Γνώριζε εκ των προτέρων ότι έπρεπε να προυπήρχε απόφαση του ΔΣ της ΚΔΕΠΑΠ για το θέμα ή όχι?
Εάν δεν το γνώριζε τότε πρέπει να τραβήξει αυτιά στην επιχείρηση για ελλιπή του ενημέρωση.
Αν όμως το γνώριζε τότε κάτι άλλο υπάρχει.
Μήπως θέλει να φέρει το ΔΣ της ΚΔΕΠΑΠ προ τετελεσμένων και να ισχυριστεί ότι ο Δήμος ζητάει τα χρήματα και δεν τα δίνει αυτός?
Μήπως κάποιοι στο συμβούλιο ανησυχούν και καλά κάνουν , για την ομαλή χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών (βρεφονηπιακοί κα) και έχουν αντίρρηση για την διάθεση των χρημάτων?
Ότι και να συμβαίνει η όλη χθεσινή διαδικασία ήταν περιττή και μόνο καθυστέρηση θα έχει σαν αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες