Pages

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ?

Προς αναβολή οδεύει κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο και σοβαρό θέμα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου της Πάρου που αφορά το αίτημα  του Δήμου προς την ΚΔΕΠΑΠ, για χρηματοδότηση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο ζευλάκι της Παροικιάς.
Είναι αξιοπερίεργο πως έρχονται τέτοια σοβαρά θέματα προ συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς να έχουν τηρηθεί οι τυπικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, με αποτέλεσμα να δίνεται προς τα έξω η εικόνα ότι πρόκειται για κινήσεις εντυπώσεων παρά ουσίας.
Σε καμία περίπτωση ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί να συζητηθεί και να εγκριθεί εάν δεν υπάρχει προηγούμενη εισήγηση του προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ, προς το διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης και η οποία να έχει εγκριθεί από αυτό  και μετά να έλθει στο Δημοτικό συμβούλιο για επικύρώση.
Δεν γνωρίζουμε τα εσωτερικά της ΚΔΕΠΑΠ, αλλά με τέτοια σοβαρά θέματα, πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί διότι  κάθε καθυστέρηση και αναβολή δημιουργεί ερωτήματα στην κοινωνία, όσο αφορά την θέλησή της να διαθέσει τα χρήματα που διαθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό ως αποθεματικό, προκειμένου πραγματοποιηθεί το έργο.
Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες