Pages

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συνέντευξη Τύπου των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ

 Για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης, τις θέσεις, τις επιλογές και τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για τις Κυκλάδες και τη χώρα, οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Συρίγος, Νίκος Συρμαλένιος και Νίκος Μανιός, θα δώσουν Ανοιχτή Συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 12 το πρωί, στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.
                                                         
Mέσα σ΄ ένα δύσκολο πολιτικό περιβάλλον, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αγωνίστηκε και συνεχίζει να δίνει τη μάχη με προτεραιότητα την προστασία των πιο αδύνατων, των συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Δώσαμε μέχρι τώρα έναν άνισο αγώνα και δικαιωθήκαμε σε πολλά. Μπροστά μας είναι οι νέες μάχες για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, τη δίκαιη ανάπτυξη αλλά και την εδραίωση του κοινωνικού κράτους που για χρόνια και με επιμονή κατέστρεψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Η στήριξη του λαού μας είναι η δύναμή μας για να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό που ξεκινήσαμε, με ελπίδα και όνειρο να δημιουργήσουμε έναν τόπο δικαιοσύνης, δημοκρατίας και ανάπτυξης.

                                                             Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σύρου
Περιοχή συνημμένων

1 σχόλιο:

  1. Δικαιωθήκαμε όπως σας είχαμε υποσχεθεί με τον ΦΠΑ, όχι σαν τους δεξιούς που τον ήθελαν στο 16%, εμείς συνεπείς στους αγώνες μας για κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα όλων των Ελλήνων τον πήγαμε στο 24% δεν μπορεί ο λαός των Κυκλάδων να είναι προνομιούχος.
    Συνεπείς στις διεθνείς συμφωνίες της Ελλάδας και για ανακούφιση των χαμηλότερων οικονομικά τάξεων της χώρας μας και για την εδραίωση ενός κοινωνικού κράτους υπογράψαμε τρίτο μνημόνιο για το καλό σας.
    Για το καλό σας ακόμα σας αυξήσαμε, τον καφέ (έτσι θα κόψετε την κακή συνήθεια να πηγαίνετε καφενείο), τα τσιγάρα (δεν πρέπει να καπνίζετε θα πεθάνετε), το τηλέφωνο (κάνει κακό στα αυτιά) το ίντερνετ (μαθαίνετε γρήγορα τα νέα και παθαίνετε κατάθλιψη) τα καύσιμα (όλο βόλτες κάνατε με τα τουτού σας).
    Άλλωστε εμείς φροντίζουμε να μαθαίνετε τα νέα που χρειάζεστε δεν μπορεί να γράφονται ότι και ότι στις εφημερίδες να ακούγονται διάφορα κακά λόγια για τον πρωθυπουργό μας στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις κάνουν κακό στην σκέψη άσε που πονοκεφαλιάζεις αν σκέφτεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες