Pages

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ"... ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Τώρα να αλλάζεις παρατάξεις κάθε εκλογική αναμέτρηση, να μην έχεις θίξει ποτέ ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία, να απαιτείς να γίνεις πρώτος αντιδήμαρχος με 900 ευρώ αντιμισθία (που δεν τα έχεις και ανάγκη), να πιέζεις να διώξουν εργαζόμενους μεροκαματιάρηδες για να βάλεις στη θέση τους  δικούς σου....έ... πάει πολύ, πήγαινε στο καλό και να μας γράφεις και στις επόμενες εκλογές μυρίσου ποιος θα κερδίσει και ...ξανά κωλοτούμπα.
Αλλά να ξέρεις η υπομονή έχει και όρια, επειδή δεν μιλάμε, δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε και μην εκλαμβάνεις την σιωπή ως αδυναμία γιατί θα βγούνε στη φόρα όλα με ονοματεπώνυμο. 

1 σχόλιο:

  1. Καλά τώρα ποιος/οι είναι οι αποδέκτες του παραπολιτικού ( ; ) αυτού σχόλιου ; Και για ποιόν έγιναν τα βαφτίσια χωρίς το βρέφος , την κολυμπήθρα για να κυβιστήσει και να λάβει το άγιο έλαιο ; Θέλω να πω , εκφράζοντας και μερικούς αναγνώστες γύρωθε μου, ότι ενώ αναμένουμε τα καλογραμμένα , εύστοχα κι αντικειμενικά ρεπορτάζ του PAROSPRESS , μας πρόκυψε παραταξιακό ( ; ) ένα πράμμα με ολίγη .. απειλόσκονη ταυτοποίησης προσώπων , καταστάσεων κλπ . Ολοκληρώνοντας λέγω ότι η τελευταία παράγραφος με λίγη υπομονή θα μπορούσε να γίνει delete και ας αφήσουμε εκείνους με το καρπούζι και το μαχαίρι να κόψουνε τις …φέτες . Και εμείς οι αναγνώστες , που περιμένουμε δυόμισι χρόνια , να τις γευτούμε έτοιμες στο πιάτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες