Pages

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η...ΓΑΤΑ












Σο κρεβάτι δυο-δυο...
-Ε...τελικά άξιζε τον κόπο να περιμένουμε...αρχίζει η εκδήλωση και λέει η υπεύθυνη της παρουσίασης.....στην εκδήλωσή μας παρευρίσκεται  ο....και ...ό Έπαρχος Πάρου....βρε που είναι ο Έπαρχος...συνήθως στην πρώτη σειρά...πουθενά ο Έπαρχος...έ δεν πειράζει... θα ακούσουμε σκεφθήκαμε ....τον Δήμαρχο...βρε που είναι ο Δήμαρχος...πουθενά ο Δήμαρχος και τότε μαθαίνουμε ότι και οι δύο σήμερα ήταν άρρωστοι με πυρετό...τέτοια αγάπη ...μέχρι... μαζί στο κρεβάτι.
Πιστεύω να μην τους δούμε αύριο και τους δυο να κάνουν βόλτες στο νησί ...γιατί τότε αλλού θα πάει το μυαλό μας.

-Οι κακιές  γλώσσες λένε ότι στον  Δήμαρχο έκανε όλοι την εβδομάδα "βουντού" ο Μπάμπης για να αρρωστήσει. Πονηρός ο Μπάμπης ...λείπει ο Δήμαρχος σκέφθηκε .. ποιος θα σηκωθεί να πει δυο λόγια? Εγώ...δυό λόγια είπαμε Μπάμπη μου...άλλη φορά θα του κλείνουμε το ρεύμα στο μικρόφωνο.

-Το κακό με το μικρόφωνο δεν το έχει μόνο ο Μπάμπης...εκείνος ο Βρούτσης ..ο αδελφός Βρούτσης Μπάμπη μου που τον αποκαλούσες στις επιστολές σου...άμα πιάσει μικρόφωνο δεν το αφήνει....ούτε την στοιχειώδη ευγένεια στον προσκεκλημένο κεντρικό ομιλητή....διπλάσιο χρόνο αυτός ..και τι είπε? ...τα ίδια και τα ίδια ...σωστά μεν ...αλλά κουράζουν ...αυτή ήταν η διαφορά των δυο πολιτικών σήμερα ...ο ένας λίγα απλά και από ψυχή  και ο άλλος πολλά ...πολιτικά και στερεότυπα.


-Α...μίλησε και η Κατερίνα...μπράβο σ΄αυτό το κορίτσι ...αεικίνητο δεν λείπει ποτέ και από πουθενά...αλλά που να ήξερε τι της ετοιμάζουν.

-Η έκπληξη πιστεύω στην εκδήλωση ήταν ένα άλλο κορίτσι....ήρεμο...σεμνό... με σωστό λόγο και άρθρωση...αλλά άγνωστο σε όλους....ήταν λέει πολιτευτής με την Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές...Μπάιλα το όνομά της...πολύ καλή η παρουσία της ...κέρδισε τις εντυπώσεις...αλλά θέλει δουλειά...πολύ δουλειά.

-Φθάνει για σήμερα η Νέα Δημοκρατία...θα επανέλθουμε όμως γιατί υπάρχει παρασκήνιο με τις υποψηφιότητες και τα πλασαρίσματα ...δια της πλαγίας...

-Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κουμπάρος δεν επέστρεψε το λάδι στον Σωτήρη...αντίθετα του πήγε και δυο κεφάλια τυρί από την ένωση και δυο μπουκάλια κρασί, ως συμβολική κίνηση συμφιλίωσης και αυτό το γράφουμε γιατί αν δείτε το Σωτήρη να παραμιλάει...είναι από το κρασί που το κοπάνησε όλο ...για να ξεχάσει.

-Και μιας και αναφέραμε την Ένωση...μήπως πρέπει η διοίκηση να ελέγχει τα πορτ παγκάζ των αυτοκινήτων των επισκεπτών, κατά την έξοδο...γιατί αν τα βάλεις στην πλάστιγγα πριν και μετά... θα δεις μεγάλη διαφορά στο βάρος.


-Θυμάμαι επίσκεψη υπουργού στην Πάρο...δυο περιπολικά...δυο συμβατικά...ένα ιδιωτικό...ένα τζιπ...ένα αγροτικό και μια μηχανή....ε ρε μεγαλεία και τώρα...ένα Nissan του 1995 .
Ίσως μερικά χρόνια στην αντιπολίτευση  κάνουν καλό.

-Και πάλι για το Σωτήρη...τελικά είναι ο αγαπημένος και πραγματικά συμπαθής της στήλης...η πολιτική του καριέρα δεν σταματάει εδώ...ανοίγει πανιά ...κάτι ακούγεται για Διοικητικό γραμματέα Περιφέρειας...μετά τις εκλογές όμως.

-Του χρόνου όπως το πάνε στην ΚΕΠΟΣΑ, επικεφαλής της παράταξης θα είναι ο Κολλάρος...μη υπάρχοντος άλλου...το τερματίσατε παιδιά.

-Μήπως είδε κανείς τον Βλαχογιάννη...πληροφορίες από την "ενότητα" λένε ότι τον ψάχνουν μέσω του "silver alert". Eυτυχώς που κρατάει γερά η Μαρία, αλλιώς θα τους είχε πάρει αμπάριζα ο Κωβαίος.




-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες