Pages

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΡΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ?




 Με την συμπλήρωση δυόμιση ετών δημαρχιακής θητείας, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος πρέπει να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε αλλαγές σε πρόσωπα για τις θέσεις των αντιδημάρχων. του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και για τις θέσεις των προέδρων των οργανισμών και νομικών προσώπων.
Φυσικό είναι ότι κανείς από τους ήδη υπάρχοντες δεν θέλει να αποχωριστεί την καρέκλα του (λες και την έφερε από το σπίτι του), αλλά  για λόγους εσωτερικής παραταξιακής ισορροπίας και για λόγους ανανέωσης, αλλαγές θα γίνουν παρά τις ασφυκτικές πιέσεις ορισμένων για διατήρησή τους.
Το επικρατέστερο σενάριο είναι η αλλαγή τουλάχιστον δύο αντιδημάρχων, του προέδρου του ΔΣ και ενός προέδρου νομικού προσώπου.
Βέβαια ο μεγάλος προβληματισμός του Δημάρχου δεν θα είναι ποιους θα αλλάξει, αλλά ποιους θα βρει  αντικαταστάτες, προκειμένου να δώσουν ώθηση στην παράταξη του κατά τα δύο τελευταία χρόνια μέχρι της εκλογές.
Λίγο υπομονή και θα δούμε  τελικά που θα "κάτσει η μπίλια."


2 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ?
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ διαχειριστή του blog επειδή εκτός της γάτας του paros press κυκλοφορούν και άλλες γάτες σου δίνω μια πληροφορία και αν μπορέσεις περιμένουμε την επιβεβαίωση της ή τη διάψευση της. Θα υπάρξουν αλλαγές σε ένα ή και στα δύο Δ.Σ. των νομικών προσώπων του Δήμου τα οποία δεν στεγάζονται σε κτηριακές εγκαταστάσεις του;;;;;;;;; Ελπίζω η γάτα σου να βγάλει είδηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες