Pages

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΡΙΒΕΣ ΣΤΗΝ ...ΚΕΠΟΣΑ

Τελικά την θέση του παραιτηθέντος δημοτικού συμβούλου Α.Κασαπίδη, θα καταλάβει ο δεύτερος στη σειρά Ν. Βολοσυράκης και όχι ο πρώτος Π. Σπύρου.
Για την κατάληξη αυτή σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε έντονο παρασκήνιο και εντάσεις μεταξύ των μελών της ΚΕΠΟΣΑ και ειδικότερα αναπομείναντα επικεφαλής Αλέξη Γκόγκα και του τρίτου στη σειρά εκλογής Σωτήρη Καστρουνή.
Πρώτος επιλαχών σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών στο ψηφοδέλτιο της ΚΕΠΟΣΑ είναι ο Π. Σπύρου, δεύτερος ο Ν. Βολοσυράκης και τρίτος ο Σωτήρης Καστρουνής.
Οι δύο πρώτοι για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους δεν επιθυμούσαν τον διορισμό τους στην θέση της κενής θέσης και επομένως την θέση έπρεπε να καταλάβει ο τρίτος Σωτήρης Καστρουνής, γνωστός στην Παριανή κοινωνία για την προσφορά του και τις παρεμβάσεις του, αλλά και από τα ιδρυτικά μέλη της
ΚΕΠΟΣΑ, (χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την προσφορά των άλλων δυο).
Στον τοποθέτηση Καστρουνή σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αντέδρασε έντονα ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλέξης Γκόγκας, ο οποίος με προσωπικές του παρεμβάσεις προς τους δυο πρώτους πίεσε ούτως ώστε να δεχθεί ένας απ' αυτούς, προκειμένου να μην χρηστεί ο Καστρουνής Δημοτικός Σύμβουλος και τελικά έπεισε τον Ν. Βολοσυράκη.
Είναι κρίμα σε μια παράταξη η οποία ιδρύθηκε και συμμετείχαν στελέχη τα οποία αποτελούν πολιτική ιστορία για το νησί(Σαρρής, Ισιγώνης κλπ) να κυριαρχούν προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμοί και κάποιοι να παρουσιάζονται σαν ιδιοκτήτες της, ενώ όταν κάποιοι άλλοι συμμετείχαν σ΄αυτήν οι ίδιοι δεν είχαν περάσει ούτε έξω από τα γραφεία.
Εάν ο Σωτήρης Καστρουνής θέλει να διαψεύσει την ανάρτησή μας, δεν έχει παρά να μας στείλει ένα email και θα το δημοσιεύσουμε αυτούσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες