Pages

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ?

Στις 25 Οκτωμβρίου του 2016, εγκαινιάσθηκε στη Σύρο ο σταθμός ΕΚΑΒ, ο οποίος θα εξυπηρετούσε όλες τις Κυκλάδες με την χρήση ελικοπτέρων της αεροπορίας στρατού.
Η ενέργεια αυτή έγινε δεκτή με χαρά και ανακούφιση από όλους τους Κυκλαδίτες, οι οποίοι άρχισαν να αισθάνονται πιο ασφαλής για τους εαυτούς τους και για τα μέλη των οικογενειών τους.
Τα εγκαίνια έγιναν με όλη την λαμπρότητα, παρουσία υπουργών Σπρίντζη, Πολάκη, Καμμένου και πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων και έτυχαν και μεγάλης προβολής από τα ΜΜΕ ολόκληρης της χώρας.
Διαπιστώνουμε όμως ότι κάθε τόσο και λιγάκι και στην Πάρο και στην Νάξο, αλλά και στις μικρές και υπόλοιπες Κυκλάδες, προσεγγίζουν τα γνωστά πλωτά μέσα μεταφοράς ασθενών και παραλαμβάνουν ασθενείς για να τους μεταφέρουν στην Σύρο, όπως έγινε και εχθές από την Πάρο, που μεταφέρθηκε στην Σύρο με πλωτό 26χρονη συμπολίτισσά μας.
Τι συμβαίνει? Υπάρχει πρόβλημα με τα ελικόπτερα? Είναι μεγάλος ο αριθμός και δεν προλαβαίνουν? Κυριάρχησαν τα συμφέροντα και οι μίζες? ΄Η ήταν και αυτό ένα πυροτέχνημα?
Ίσως ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, οφείλει μια απάντηση σε όλα αυτά, γιατί πολλά φημολογούνται και πρέπει να υπάρξει μια ξεκάθαρη θέση. 

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους,
    Πάψτε συνεχεια να ψάχνεται αφορμές και κοιτάξτε τις πραγματικές αιτίες !!!!!
    Το άρθρο ειναι ανυπόγραφο και ντροπή για όποιον το γράφει. Δεν μας εξηγεί καθόλου ποια ηταν η αναγκαιότητα τις αεροδιακομιδης ???? γιατι με ενα κόστος 5000€ για μια εξάρθρωση ώμου π.χ ειναι λογικό να μην κινητοποίητε η διαδικασια, ολοι εμεις ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ το ψύλλου πήδημα.
    Καλό θα ηταν να σεβόμαστε τους θεσμούς, πρωτόκολλα, ιδεώδη και υπηρεσίες......
    Σταματήστε να προκαλείτε τον κόσμο, σας εχει παρει χαμπάρι πλεον
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.....

    Μετα τιμής
    ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετα τιμης...

    Τιμης υγειας! Ενος αγαθου που ειθισται να παρεχεται ΔΩΡΕΑΝ. Σε ολους μας. Μην αρπαζεστε! Δεν σας κατηγορησε κανενας κ. του ΕΚΑΒ. Η αληθεια αυτη ειναι... και ο καθε νοων νοει πως δεν ειστε ουτε κι εσεις ο πλεον αρμοδιος για να μας υποδειξετε ουτε τον τροπο ουτε το κοστος μιας διακομηδης ασθενους. Ολοι μας το πληρωνουμε.
    Το αν ειναι ψυλλου πηδημα, να μας το υποδειξετε οταν θα χρειαστει να μεταφερθει καποιος που δεν θα εχει την οικονομικη δυνατοτητα να το κανει. Κυριε ευεξαπτε του ΕΚΑΒ.

    Μετα λυπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες