Pages

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Τους χάλασαν τις διακοπές! Αυθημερόν τελικά η κυβέρνηση στην Πάρο



Τρέχουν τώρα να τα μαζέψουν μετά την κατακραυγή, αλλά η αλήθεια είναι ότι ανεξαρτήτως της Πάρου, η τροπολογία εγκρίθηκε από τη Βουλή με το Γενικό Λογιστήριο του κράτους να αναγνωρίζει ότι θα προκαλέσει πρόσθετη επιβάρυνση στα δημόσια οικονομικά.

Με επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο απαντάει η κυβέρνηση για το ταξίδι των «54» στην Πάρο.
Μάλιστα το Μαξίμου ζητάει την παραίτησή τους και υποστηρίζει πως η κυβερνητική αντιπροσωπία θα είναι ολιγομελής, το ταξίδι θα γίνει αυθημερόν και η πτήση είναι χορηγία της Aegean. «Οι Γκέμπελς της ΝΔ χρειάζονται μόνιμες διακοπές»
«Προκειμένου να ξεπεράσει το φιάσκο των 96 ψήφων και τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή, η ΝΔ επιστράτευσε τις ιντερνετικές της εφεδρείες με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς, σχετικά με υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου. Επειδή ο λαϊκισμός και ο κιτρινισμός έχουν όρια, προσκαλούμε τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και τον κ. Κουμουτσάκο που έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική, να μεταβούν στην Πάρο, προκειμένου να διαπιστώσουν, με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Aegean. Έτσι, μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδια μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα».
Απαντώντας στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε:
«Τους χαλάσαμε το ταξίδι αλλά η Τροπολογία πέρασε…διέρρεαν ότι είναι μόνον για το εξωτερικό και τελικά ακύρωσαν»


πηγή: omadaalithias.gr


Με... κάρτα απεριόριστων δαπανών
τα ταξίδια της κυβέρνησης

Κατέθεσαν και ψήφισαν σχετική τροπολογία για απεριόριστες κρατικές δαπάνες των συνοδών στις κυβερνητικές αποστολές, την ίδια ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ισοδύναμα για την περικοπή του ΕΚΑΣ
Θύελλα προκάλεσε η ψήφιση τροπολογίας με την οποία το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα για να διαμένουν στo ίδιο ξενοδοχείο, ίδιας κατηγορίας οι συνοδοί ασφαλείας και οι συνοδοί μελών κυβερνητικών αποστολών, αίροντας μάλιστα και το όριο στις καλύψεις κρατικών δαπανών για τα ταξίδια του πρωθυπουργού και των υπουργών.

περισσότερα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες