Pages

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου



Χτες γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη προσπάθειας της αντιπολίτευσης και των τοπικών της εντολοδόχων, να υποβαθμίσουν τις επιτυχίες της κυβέρνησης και να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν η παράδοση στο επιβατικό κοινό του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

Ο νέος διάδρομος του αεροδρομίου, επιχειρησιακού μήκους 1400 μέτρων, κόστισε 15,2 εκατ. ευρώ, χρήματα που προήλθαν εξ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Φυσικά, σημαντική ήταν και η συμβολή της Olympic Air στην κατασκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων σε συνεργασία πάντα με το αρμόδιο υπουργείο. Τα εγκαίνια του αεροδρομίου έχουν από καιρό προγραμματιστεί για την Παρασκευή 29 Ιουλίου.
Παρ' όλα αυτά, η δημοτική αρχή τη Δευτέρα αποφάσισε να κομματικοποιήσει το μεγάλο αυτό έργο, πραγματοποιώντας εγκαίνια πριν από τα εγκαίνια! Στην κωμικοτραγική αυτή εκδήλωση συμμετείχε σύσσωμη η ΝΔ Κυκλάδων, που -αν και αντιπολίτευση- έσπευσε να εγκαινιάσει ένα δημόσιο έργο!
Καταντά βαρετό να εξηγούμε τα αυτονόητα.
Καταντά βαρετό να ασκούμε κριτική στις μικροπολιτικές τακτικές της ΝΔ.
Σας χαρίζουμε τις φανταχτερές εκδηλώσεις, σας χαρίζουμε τα κοσμικά φλας και τους διθυράμβους από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ. Καταλαβαίνουμε την επιθυμία σας να καπηλευτείτε τα έργα της κυβέρνησης, αφού εδώ και 40 χρόνια έχετε αποδείξει μόνο τις ικανότητές σας στη διαφθορά και στη διαπλοκή.
Και εμείς μένουμε στην ουσία. Και η ουσία είναι πως μετά το νοσοκομείο της Σαντορίνης, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει ακόμα ένα έργο ζωτικής σημασίας για τις Κυκλάδες. Αντί να επιζητούμε ψεύτικες δάφνες και κάλπικα μπράβο, προσπαθούμε αδιάκοπα για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών με ρήτρα νησιωτικότητας.
Την Παρασκευή στην Πάρο θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, οι τρεις βουλευτές μας, τα μέλη και οι φίλοι των τοπικών μας οργανώσεων. Καλούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς του νησιού, να εγκαινιάσουμε όλοι μαζί ένα έργο πνοής για την Πάρο και την ευρύτερη περιοχή.

26/7/2016
Δελτίο Τύπου
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων


7 σχόλια:

  1. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ....ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΑΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η OLYMPIC AIR ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΊΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ Π.Χ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζοντας κάθε μέρα τις αναρτήσεις σας παρατηρώ ότι πολλές φορές υπάρχουν πολλά σχόλια με την επωνυμία <> όπως το παραπάνω. Για ποιό λόγο να κρύβεται κάποιος όταν έχει μια άποψη; Αυτό μπορείται να το διορθώσετε εσείς και απορώ γιατί δεν το κάνετε. Οπως ζητάτε σχόλια με ελληνικούς χαρακτήρες βάλτε και προυπόθεση το επώνυμο σχόλιο. Ετσι θα γίνει πολύ πιο αξιόπιστος ο διάλογος αλλά και το site σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Ελενίτσα κάνεις και υπερωρίες γράφοντας σχόλια για το Δήμαρχο. Ξεκουράσου και λίγο βρε κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε οχι και εργο της κυβερνησης μην τρελλαθουμε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς κ. Michalis Trivizas. Μας έχει απασχολήσει και εμάς η ανωνυμία των σχολίων. Έχετε δίκιο. Όταν έχει κάποιος ή κάποια μια άποψη δεν θα πρέπει να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία. Τα είχαμε ανώνυμα και με ελληνικούς χαρακτήρες διότι μπορεί έτσι κάποιος να εκφραστεί πιο ελεύθερα. Έχουμε διαπιστώσει όμως, όπως πιστεύουμε και εσείς, ότι πολλοί ανώνυμοι σχολιάζουν επώνυμους και μάλιστα με τρόπο που δεν αρμόζει τουλάχιστον στον πολιτικό μας πολιτισμό. Κοινώς βγάζουν τα απωθυμένα τους. Η πρότασή σας είναι σωστή. Θα επανέλθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAΛΑ ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΒΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΘ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΛΕΖΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...??????
    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες