Pages

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Τα αδέσποτα ζώα της Πάρου σας περιμένουν στον «Αρχίλοχο»




«LOVE THE STRAYS II PAROS» ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ στον Αρχίλοχο στην Παροικιά!
ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

TO EΡΩΤΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΓΚΑΖΙΑΝΗ «ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ»...
ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟΝ «ΑΡΧΙΛΟΧΟ»ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΙΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΙΛΑ ΔΙΔΟΥ!

«LOVE THE STRAYS ΙΙ PAROS»
ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚO ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗΣ 29-31/7/2016
Χθες Παρασκευή 29 Ιουλίου εγκαινιάστηκε το τριήμερο Φεστιβάλ Τέχνης & Αγάπης «LOVE THE STRAYS II PAROS» στο όμορφο και ηλιόλουστο κυκλαδίτικο νησί της Πάρου, σε συνέχεια του πρώτου αντίστοιχου μεγάλου event που διοργανώθηκε την Άνοιξη στην Αθήνα και έγινε η αιτία και η αφορμή για την έναρξη μίας πολύ μεγάλης Πανελλαδικής καμπάνιας γύρω για τη προστασία των αδέσποτων ζώων!
Αυτή τη φορά η διοργάνωση λαβαίνει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αρχίλοχος» της Παροικιάς, και περιλαμβάνει πολλά δρώμενα Τέχνης και σκοπό έχει να φέρει τους επισκέπτες πιο κοντά στη πραγματικότητα σε σχέση με τη διαβίωση και τις συνθήκες που βιώνουν τα αδέσποτα ζώα, μέσα από εικαστικά και ζωγραφικά έργα, από μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων και πολλές άλλες καλλιτεχνικές και φιλοζωικές δραστηριότητες.
Ο πυρήνας του τριήμερου αυτού Φεστιβάλ είναι η πολυμορφική Έκθεση Τέχνης 26 καταξιωμένων εικαστικών από ολόκληρη την Ελλάδα, πλαισιωμένη από τη ταινία μικρού μήκους «ROXY» σε σενάριο και σκηνοθεσία Αρτέμη Σαμοθράκη. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες δημιούργησαν έργα με βάση την αγάπη για τα αδέσποτα ζώα αλλά και έργα γενικότερου ενδιαφέροντος.
Ονομαστκά οι 26 δημιουργοί που παίρνουν μέρος είναι: Πετρίδη Νίκη, Peter Tamas, Νικόλας Αχιλλεξάνδρου, Κωνσταντίνος Βερούτης, Σύλβια Γεωργαλή, Μαίρη Γκαζιάνη, Σοφία Γκολφινοπούλου, Ισιδώρα - Μαρία Δαμάσκου, Λήλα Δίδου, Δρακοπούλου - Σάρδη Αφροδίτη, Ανδρέας Ζαφείρης, Άννα Θεοδωράκη, Εβελίνα Κωνσταντινίδη, Χριστίνα Κακογιαννάκη, Καραχάλιου Δήμητρα, Κωνσταντίνα Μαλλιαρού, Ολυμπία Μπουχλαριώτου, Βίκη Μπραντίτσα, Μαρία Ναούμ, Θωμάς Πάτιος, Ηλιάνα Σκουλάξινου, Στέλλα Σουχλάκη, Στεφάνου Παναγιώτης, Αθηνά Τσιρίκα, Κέλυ Φούτρου, Μένια Χρηστάκη, Χρήστος Πετρίδης.
Όλοι τους προσφέρουν δημιουργίες τους για τη στήριξη του Paros Animal Welfare Society (PAWS).
Χορηγοί του «LOVE THE STRAYS II PAROS» είναι: Η ακτοπλοϊκή εταιρεία BLUE STAR FERRIES με τα καράβια της οποίας θα ταξιδέψουν όλοι οι εικαστικοί, τα κομμωτήρια υψηλής αισθητικής TEO HAIR DESIGN Δροσιάς, το BAROQUE SEASIDE BOUTIQUE στη Πάρο του σχεδιαστή Χρήστου Στρατικόπουλου & to brand κοσμημάτων ILOVEGLAM της Αναστασίας Γκούβα.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους όσους αγκάλιασαν τη προσπάθεια αυτή και καλούν το κοινό σε ένα τριήμερο φεστιβάλ αγάπης και Τέχνης με μοναδικό σκοπό τη παροχή βοήθειας με έναν διαφορετικό τρόπο, προς τα αδέσποτα ζώα!
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πολιτιστικού - Φιλοζωικού Φεστιβάλ σήμερα Σάββατο 30/7 και αύριο Κυριακή 31/7/2016 είναι:



ΣΑΒΒΑΤΟ 30/7/2016
20:00 - «ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΓΚΑΖΙΑΝΗ
21:00 - ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ «ROXY»
21:30 - LIVE MUSIC ΑΠΟ ΤΟΥΣ RENEGADE
KYΡΙΑΚΗ 31/7/2016
19:00 ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΡΓΩΝ
22:30 ΛΗΞΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Κατόπιν έκκλησης των διοργανωτών και των συντελεστών του event, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα συγκεντρώνονται ζωοτροφές, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου PAWS.
Διοργάνωση, επιμέλεια, συντονισμός: Χρήστος Πετρίδης - PAWS - Αρτέμης Σαμοθράκης.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την χθεσινή πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια θα γίνονται δεκτά μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες